Ik heb inmiddels een aantal bikini's van Lascana en deze zijn nog als nieuw en daarbij komt dat ik altijd hele positieve reacties ontvang op de jurkjes en de bikini's.

Alles ging soepel.

Mooie artikelen! Jammer van de verzendkosten. Goede kwaliteit en een mooi merk!

Lascana biedt een groot assortiment met een vertrouwde kwaliteit

Al een aantal keer heb ik met plezier artikelen besteld bij Lascana. De kwaliteit is altijd goed en de levering snel genoeg. Verwarrend vind ik alleen dat ik bij Otto iets bestel en dan een overzicht zie bij Lascana. Dan moet ik met bestellen en retour zenden goed opletten. Verder bevalt de service me prima. Hartelijk dank.

Goede site met leuke producten

In aanloop naar een vakantie op Curaçao nog snel een nieuwe bikini scoren. Binnen enkele minuten geregeld.

Ik bestel vaak bij lascana, en heb nog nooit iets terug hoeven sturen. Hub mode is mij op het lijf geschreven!!

Eindelijk een leuke site met bad- en nachtmode met grote maten.

Na heel lang zoeken heb ik eindelijk bij Lascane een fijn badpak gevonden waar ik met mijn grote maat eindelijk een zwembad mee durf te bezoeken! Nu ook leuke nachtmode ontdenkt hier!! Top! En wat nog fijner is: het achteraf betalen! Super site!!

Prima service en kwaliteit

Diverse keren iets besteld. Lingerie van uitstekende kwaliteit, zit prettig en voldoet aan de beschrijving

Ben zeer tevreden

Ben heel tevreden over Lascana raad het iedereen aan goede kwaliteit

Fijne overzichtelijke webshop

Was al heel lang van plan weer eens een badpak aan te schaffen. Ik wil komend voorjaar een weekje weg met m'n kleinzoon is nu gelukt hoop ik

Supper

Ik ben heel blij met jullie site, Het is makkelijk zoeken naar wat je wilt hebben en de BH's zitten echt lekker. En de levering is ook echt snel.

Bestelde artikelen zijn (tot zover) nog nooit tegen gevallen. Laatst was er een verkeerd artikel geleverd, na een berichtje aan de klantenservice werd gelijk het juiste artikel nagestuurd. Fijn en snel opgelo st.

Schitterende lingerie collectie voor een betaalbare prijs

Mooie kwaliteit lingerie, ruim aanbod en prijzen nog betaalbaar. Website zeer overzichtelijk en product informatie tot in detail beschreven per item. Duidelijke productfoto's waardoor de productkeuze makkelijk te maken is.

gemak, duidelijk,snel

duidelijke website met mooie producten.

Leuk

Een overzichtelijke en duidelijke website. Fijn dat alle kleding door een model gedragen wordt zodat je ook een idee krijgt hoe het staat.

Goede bh’s mooie pasvorm

Uitstekende service en kwaliteit!

super!!!!!

bestellen ging vlot en duidelijke informatie

TOP

leuke winkel , goed geslaagd , na heel veel zoeken eindelijk gevonden . super gewoon . ook nog in de passende maat

lekker makklijk bestellen

super prettig online bedrijf,kadotje voor mijn scheetie

Super tof

Prettige webshop, vlotte levering

Ik heb hele goede ervaringen met deze webshop. Het is allemaal heel overzichtelijk, en makkelijk te bestellen. Ook de producten die ik tot dusver heb besteld zijn van een goede kwaliteit. En ook nog een vlotte levering!

Artikelen ogen van goede kwaliteit en mooi; ik geef het een gooi!

Website is duidelijk met veel filters, indien gewenst. Dus persoonlijk in te stellen, zodat je goed kunt vinden wat je zoekt.

Top Kwaliteit

Ben altijd erg blij met jullie artikelen!!

Mooie produkten en goede service

De bestelling was keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd, netjes verpakt en alles was in orde.

goede kwaliteit en de maat past altijd !

Ben altijd tevreden met de bestellingen.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.