Super perfect passende bikini

Vorig jaar dezelfde bikini gekocht. Deze zat perfect helaas na 1 seizoen al stuk. De beugel kwam erdoor. Maar omdat die zo perfect zat toch nog 1 gekocht.

Fijne bikini’s, mooie pasvorm,goede kwaliteit.

Heb al meerdere keren wat gekocht bij Lascana en het bevalt heel goed.Bikini’s zitten perfect en goede kwaliteit.Super tevreden.

op advies van een kennis ben ik bij lascana gaan shoppen !!!

geweldig wat een enorme keuze , en wat ik anders wel eens had bij kleding bestellen dat het enorm tegenviel de stof of iets anders , dit was gelijk wat ik zocht en vond!!!!

mooie website

Overzichtelijke website, maakt het shoppen prettig. De modellen geven geen reële weergave van de pasvorm in mijn geval. Bij het passen thuis is het vaak een domper, bikini's en bh's sluiten niet lekker aan of model valt erg tegen. Zonde, vaak alles weer retour.

Prima, mooie bikini's

Heldere webshop, fijn zoeken, goede foto's. Prima winkelen voor bikini's zo.

Mooie en lekker zittende kleding

Snelle bezorging, producten komen overeen met de site, kleding zit lekker en bevalt goed!

Mooie duidelijk website

Ik vond vrij snel wat ik zocht. Leuke aanbieding. Hoe het product verder is moet ik nog even afwachten.

Netjes, snel en overzichtelijk

Keurige site, gelinktcmrt Otto. Alle favoriete kleding bij elkaar.

Mooie website

Veel keuze en accurate uitvoering van bestelling!

gewoon goed

ben altijd blij als ik mijn bestelling thuis krijg ben er best tevreden mee

Iedere levering een geluksmoment

Iedere levering overtreft mijn verwachtingen en maakt mij heel gelukkig doordat het zo leuk staat.

Echt een aanrader

Ik heb nu meerdere bestellingen gedaan via Lascana en allemaal tot volle tevredenheid. Prima service en goede kwaliteit.

Mooi overzichtelijk

Deze website vind ik mooi en overzichtelijk. Ik kon goed vinden wat ik zocht en de afbeelding zijn zeer nauwkeurig.

helemaal goed!

Ik kon in de winkel nooit de juiste bikini vinden en zeker niet voor mijn leeftijd(50+). Het moet allemaal lekker en comfortabel zitten, ik heb zo mijn specifieke wensen. Eenmaal bij Lascana besteld beviel mij dat zo goed, omdat je er prettig badgoed kan kopen en het gaat nog lang mee ook. Dus met een waardevoucher van OTTO besluit ik al gauw nog iets te kopen!

prima ervaring

goede ervaring, alleen nog afwachten wat de kwaliteit is.

Moeilijk zoeken

Zou prettiger zijn als gewoon alles bij elkaar staat ,top en broekje Voor de rest prima site!

schitterende neglige

perfecte match voor mijn schatje

Altijd geweldige kleding en service !

Altijd geweldig !

Je koopt wat je ziet, maten kloppen, kleuren kloppen en snelle levering. Heel blij mee!

Tot nu toe altijd een heel goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel veel keus zowel voor jong als oud.

Prima ervaring

Prettige website, goede foto”s, goede beschrijving van de stoffen. De beschikbare maten worden duidelijk aangegeven. Groet Christel

Heerlijk shoppen op de site van Lascana!

Op je gemak leuke en betaalbare kleding zoeken!

Mooie kwaliteit

altijd leuk en goed van kwaliteit

Een van de beste (maar niet duurste) websites voor alle soorten kleding. Ik koop er al jaren.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.