Snelle levering en kwaliteit van kleding is erg goed. Zal iedereen deze site aanraden.

Geweldig materiaal

Goede en snelle afhandeling en zeer tevreden over mijn aankopen door jullie jurkjes was mijn vakantie nog leuker

Zeer goede sevice altijd wel een korting

Levering altijd volgens afspraak pretig om hier wat te bestellen

Hele leuke bikini's te koop voor goede prijzen

Heel veel keus uit bikini's! Heb aan het eind moeten wegstrepen, omdat er zoveel leuke bijzitten.

Levering snel, kwaliteit erg mooi, ik ben erg tevreden

Mooie strandkleding

Lascana heeft betaalbare goedzittende strandkleding.

ik vond snel wat ik zocht

goede overzichtelijke site

Mooie passende badkleding

Mooie passende badkleding voor n maatje meer

Breed assortiment en fijne grote maten

Eindelijk eens een grote keuze in leuke bikini’s in de grotere cupmaat. Snelle service en gemakkelijk te bestellen. Heerlijke thuiswinkel :-)

Lascana, ruim assortiment

Heb op verschillende webshops gekeken voor een nieuw badpak/tankini veel keuze bij Lascana Ben dus ook geslaagd bij Lascana! Bedankt!

Fijne website om te winkelen.

Veel keuze, niet te duur, regelmatig kortingen. Groot minpunt: het zoeken op de site. Als je naar een product gaat om te kijken en je terug wilt naar het overzicht, schiet hij naar de eerste pagina, heel irritant! Het is dat er voor mij zoveel pluspunten zijn, anders zou ik afhaken.

PRIMA

Goede sortering in grote maten en van goede kwaliteit

leuke kleding

Mooie kleding, goede prijskwaliteitverhouding

Top website

Mooie kleding voor een betaalbare prijs. En je hebt kwaliteit waar niet iedreen in loopt

Snel en betrouwbaar

De enige site met altijd superzittende bh’s! Dat is best uniek.

Geweldige en overzichtelijke site

Mooie en overzichtelijke site met veel keus en snelle levering. Maar vooral ook de mooie kwaliteit van de badkleding.

Snelle levering en gratis rwtour, top!

Kleding is soep zittend, fijn en mooi materiaal. Ik ben er dol op.

Topk

Mooie kleding

Duidelijk

Fijne duidelijke site!

Leuke site en snel geregeld

Leuke spullen goeie kwaliteit

Wacht mijn bestelling af!

Kan nog geen ervaring geven. Zojuist 1e bestelling gedaan! Collectie ziet er mooi uit!

top

Goeie site makkelijk bestellingen doen

mooie strandkleding

goede website en snelle service

Zeer positief.

Ook vorige jaar een zomerjurkje gekocht maat 34, past perfect. Dus ook dit jaar een nieuw tot mijn garderobe gevoegd.

Passende producten.

Past en staat mooi zoals op de foto.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.