fantastische bikini

Ik heb echt moeite met het vinden van een goed zittende bikini voor een grote cupmaat, maar bij Lascana heb ik nu al 2 keer een hele fijne bikini aangeschaft.

Zeer goed!

Mooie website en eenvoudig in gebruik. Correcte en snelle levering en ook het retourproces verloopt zoals omschreven. Gewoonweg een prima webwinkel!!

Gemakkelijk te bestellen

De webshop van LASCANA is handig en gemakkelijk in gebruik! Ook heeft LASCANA regelmatig kortingsacties!

TOP

mooie kleding, snelle levering!!! kortom prima

Prettige side om te shoppen

Prima , prettige side makkelijk om te shoppen

Alles werkt zoals het zou moeten.

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke site waar je producten makkelijk kan terugvinden.

Nog geen idee

Eerste bestelling, dus kan nog niet zeggen of alles goed verloopt . Hoop dat ik na ontvangst nog eens een mening te mogen geven

Altijd goed geschoten

Met lascana nooit een miskoop. Dus strandkleding nodig ? Bij Lascana slaag je altijd.

Ik koop graag bij Lascana, goede service

Ik koop regelmatig kleding bij Lascana, goede levering zoals van te voren bekend is, service is goed

Kleurrijke site

Mooie spulletjes

Veel keus

Makkelijk te bestellen

goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met deze site. De keuze aan badmode is reus. De levering is snel, de kwaliteit van het product is top.

Goede pasvorm mooie kwaliteit

Bikini's en strandjurkjes van Lascana hebben een goede pasvorm.Ben heel tevreden over de levering en bestellen gaat soepel.

Leuke mode, goede kwaliteit en pasvorm!

Mooie brochure met duidelijke omschrijving!

Nu al een dikke 10!!

Heb net een bestelling geplaatst (kan nog net voordat we op vakantie gaan:)) en super om hier te shoppen! De maten waren op voorraad en genoeg keus! Nu afwachten als de artikelen binnen zijn maar dat wordt ook vast en zeker een succes!!

Zeer goed!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Lascana. De kwaliteit van de producten is erg goed en het is fijn dat de bh’s ook in grotere maten worden verkocht. Ik ben erg tevreden over mijn aankopen. Lascana levert altijd goede service. Er wordt snel gereageerd op e-mails, en retourneren is geen probleem! In een woord top.

super mooie producten en snelle levering.

Ik had een prachtige bikini besteld en het product ziet er echt zo uit als op de foto. Precies dezelfde kleur en zit perfect. Ik ga zeker nog eens wat bestellen op deze site.

Heel erg veel keuze!

Eigenlijk shop ik al mijn badkleding op Lascana. Ook voor lingerie en sportkleding heb je een ruime keuze. Omdat mijn maten niet altijd even mooi zitten, is het lastig een mooie aansluitende bh te vinden. Hier hebben ze precies de goede pasvorm. Daar word ik dus erg blij van. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat er regelmatig kortingscodes zijn. Dat maakt het shoppen nog leuker. Kortom ik heb Lascana al bij veel vriendinnen aangeraden. :)

Top levering!

Overzichtelijke website met goede omschrijving van de producten. Fijne merken en veel keus. Snelle en correcte levering.

Een hele leuke en uitgebreide collectie

Er waren zoveel leuke bikini's dat het moeilijk kiezen was.

E.v.d. beste online bedrijven!

Service is altijd perfect, zeer klantvriendelijk en de producten zijn ook allemaal even mooi van kwaliteit. Tot op heden geen enkele onprettige aan of opmerkingen. Ga zo door!

Fijne website

Fijne website, met goede filters en productomschrijvingen, waardoor je snel vindt wat je zoekt.

prachtig product

ik weet dat lascana een fijn product is ,om te dragen . mooie stof heerlijk om te dragen en het blijft heel mooi

Slechte service!!

Sport bh besteld en keurig ontvangen. Ik kon kiezen voor direct of achteraf betalen. Heb gekozen voor achteraf omdat de bh goed moet zitten. Nooit meer wat gehoord (eigenlijk al vergeten) en na 6 weken via de mail een betaalverzoek PLUS boete wegens te laat betalen... contact opgenomen via de mail en zeer onbeschoft en weinig begripvol antwoord gekregen. Is dit de manier om geld te verdienen? Nou voor mij NOOIT MEER LASCANA Volgens mij zijn zeer veel beoordelingen hier door Lascana zelf ingevuld... op een andere site namelijk veel slechte reviews....

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.