Snelle levering en mooie producten

Ben zeer tevreden over lascana. Ze hebben mooie kleding voor een goede prijs. Meestal wordt er snel geleverd. Top

Goede website

Een bikini gekocht. Zit super en ben er erg blij mij. Goede kwaliteit.

Mooie site, gevonden wat ik zocht

Nog geen mening

Makkelijk winkelen , goede kwaliteit

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Heel erg goed!

Zeer veel keus, leuke prijzen en acties en hele mooie producten!

Wat een collectie heerlijk om daar wat uit te kunnen zoeken!

Makkelijk bestellen, achteraf betalen, snelle levering!

Goede service !

Alles staat duidelijk vermeld op de site. Achteraf betalen aanwezig, anders bestel ik niet. Super !

Natuurlijk gevoel!

BH's van grtendeels katoen geven een natuurlijk gevoel

Fantastisch!!

Snel, netjes bezorgd! Goede kwaliteit! Wat je ziet op de foto’s is ook echt!

Er was wat onduidelijkheid over wanneer de bestelling verzonden zou worden. Op de dag van bezorging kreeg ik bericht van de bezorger maar Lascana kon me de dag van levering niet vertellen.

beoordeling te vroeg

Verzend kosten betalen bij een bestelling van boven de 100 euro vind ik niet normaal en een oordeel geven voor ik de artikelen ontvangen heb, wat wil je dan horen? En ik beveel jullie aan zonder onderbouwing!

De service is top daarom een 10 van mij

Met Lascana voel ik me vrij, want kleding met klasse maakt me super blij.

Lascana, altijd een schot in de roos!

Top site vol met inspiratie!

Wie weet...

Voor de eerste keer besteld hier... Veel en leuke keuzes! Hoop dat alles optijd binnen is! Jammer van de verzendkosten...

Hele mooi bikini’s alleen zijn de maten soms nog wat twijfelachtig maar dat kan ook aan mezelf liggen.

Maak er voor de eerste keer gebruik van , het werkt naar volle tevredenheid

Heel veel keus en gemakkelijk te bestellen .

Kwaliteit naar prijs

Jammer dat je zelfs bij een bestelling van 500,00 nog verzendkosten moet betalen, kan echt niet!!

geweldig

Ik vind jullie presentatie goed overzichtelijk en een goede beschrijven ! Melie van 't Land

Duidelijke website en leuke kortingsacties

Ik heb al eerder eens een bikini besteld. Site is duidelijk en hele mooie en duidelijke foto's staan er op de site.

De eerste bestelling was snel en goed geleverd, dit is mijn tweede bestelling en ik hoop op dezelfde service !

Alles wat ik tot nu toe bij jullie heb besteld. Pas, zit lekker en goede kwaliteit en net wat anders. Waar niet iedereen in loopt. Duidelijk mail contact. En leuke aanbiedingen. Alleen die verzendkosten vind ik een dingetje. Als je voor veel geld besteld.

Veel te leuk allemaal, ik moest helaas kiezen;)

Goed!!

Verliep goed, goede omschrijvingen en duidelijke uitleg over leveren retourneren ect

Ik heb het pakket nog niet binnen omdat ik met pas heb besteld.

Altijd super,mooie pasvorm

Geweldig iedere keer weer 👍

snelle bezorging.

Mooi badpak gekocht, past perfect en snelle bezorging.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.