Pluspunten

Snelle bezorging, makkelijk bestellen

Wil graag boek thuis

Pluspunten

De enige (web)winkel met een grote keus aan grotere cupmaten. Ontzettend tevreden met prijs/kwaliteit, helemaal top!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Heel overzichtelijke site om te bestellen! Bestelling plaatsen heel makkelijk vraagt altijd of je kortingcode hebt. Levering is top erg fijn dat je achteraf kunt betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke artikelen

ze leveren niet snel in vergelijking met andere bedrijven

Pluspunten

Goede en snelle service. Mooi en makkelijk bruikbare site.

Pluspunten

Duidelijke site

Mogelijkheid voor vvv cadeaukaart

Pluspunten

Snel, goede website, snelle terugbetaling bij een verkeerd product.

geen

Pluspunten

Voor de eerste keer iets besteld via een vriendin. Super service en kwaliteit, zit heerlijk en maten kloppen als een bus. Heb weer meer besteld, complimenten voor jullie!!

Niet echt, ga vooral zo door!!

Pluspunten

Hele prettige website om te shoppen. Fijn dat modellen op verschillende manieren de kleding laten zien. Levering is snel en de gekochte kleding ziet er altijd erg goed uit.

Als je een item hebt aangeklikt, kom je met de terug naar XX altijd terug op de plek waar je gebleven was. Dit werkt niet altijd even goed. Als dit optimaal zou werken, dan is de shopervaring helemaal geweldig op jullie site.

Pluspunten

Ik heb voor het eerst wat bij jullie besteld. Ik verwacht dat alles naar wens verloopt.

Pluspunten

Fijn bedrijf met goede kwaliteit en snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site, veel keus

Geen verzendkosten

Pluspunten

prima kwaliteit en een enorme goede service aan de telefoon, ze proberen je echt zo goed mogelijk te helpen. Ook de levering super snel, kan niet beter

blijf zoals je bent

Pluspunten

Altijd leuke modellen ook in grote maten ! Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne overzichtelijke website met kwalitatief goede producten.

Wanneer men zich afmeld voor de nieuwsbrief betekend dit dat mensen deze niet meer willen ontvangen. Het zou dan fijn zijn als dit ook niet meer gebeurt na het opgegeven verwerkingstermijn van 2 dagen.

Pluspunten

Snelle levering, perfecte produkten! Ik ben heel blij met de kleding die ik bij Lascana bestel.

Niks

Pluspunten

snelle levering; mooie artikelen

Pluspunten

Aparte jurkjes en bikinis, makkelijke website

Pluspunten

goede website, mooi en duidelijk

niks

Pluspunten

Erg tevreden over Lascana. Mooie kwaliteit. Goede pasvorm. Een badpak en BH aangeschaft. Nu weer een bestelling geplaatst omdat ik tevreden ben.

Pluspunten

Goed overzichtelijke webshop, makkelijk bedienbaar en snel geleverd! Product was precies zoals gezegd, ik ben dan ook zeer tevreden en heb mijn volgende bestelling al geplaatst!

Pluspunten

Goede kwaliteit producten en snelle levering.

Geen verzendkosten boven de 50,00

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.