Pluspunten

Hele goed afgewerkte kleding! Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen

Pluspunten

Alles categorie zijn goed verdeeld

Pagina menu kan iets gemakkelijker.. nu moet ik een paar keer doorklikken

Pluspunten

Super leuke dingen altijd!

Soms ietwat duur.

Pluspunten

Website werkt goed bestelling keurig geleverd Zeer positief

Pluspunten

Leuke artikelen en goed te bekijken door meerdere fotos ook op een model zo je goed kunt zien hoe het valt.Ook fijn om de revieuws bij te lezen.

Kreeg een leuke korting bon na het aanmelden bij jullie site van 7.50 maar dat kon je pas inwisselen bij besteding van 40 euro zag ikeen leuk jurje van 39.95 dus ik kwam 5 cent te kort dit vond ik erg jammer.Daardoor ook niet besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar.

Uitgebreide zoekfunctie

Pluspunten

Snel, voordelig en grote maten

Pluspunten

Veel keus, voor elke maat en elk figuur. Site gebruiksvriendelijk, makkelijk om te vinden wat je zoekt.

1 tip: ga zo door!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, veel keuze.

Duidelijker aangeven wat het minimale bestedingsgedrag is bij waardebonnen.

Pluspunten

Snelle levering, super mooie kwaliteit producten

Zoals het nu is prima

Pluspunten

Snelle bestelling en levering.

Pluspunten

Snelle service, altijd tevreden en optijd bezorgd

Pluspunten

Mooie website

Graag goed kijken naar het goed plannen van bezorgtijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking

Levertijd klopte niet

Pluspunten

Super bikin's. Mooie pasvorm goede kwaliteit..

Geen bezorgkosten meer betalen.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, goede prijs, betrouwbaar

Pluspunten

Het zou heel fijn zijn als er ook modellerende 3/4 leggings die tot boven de taille komen in het wit in een grote maat zouden zijn, die kun je in de zomer onder een jurkje doen, corrigeert niet alleen je bovenbenen en heupen, maar ook je taille en daarboven en geeft een fijn gevoel dat alles mooi glad gestreken is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke dingen

krijg je een kortingscode, moet je €40,00 minimaal besteden, dat snap ik maar dan kies je iets voor €39,99 en dan geldt die kortingscode niet. Beetje belachelijk maak dan een prijs van €40,00. Daarom beveel ik dit bedrijf niet aan, in ieder geval zal ik dit meedelen aan anderen.

Pluspunten

Allerlei lingeriezaken afgelopen om een corrigerende body met beugels te kopen voor onder mijn trouwjurk. Nergens te vinden, geen enkele lingeriezaak had dit product. En toen kwam in on line terecht bij Lascana, geweldig, diverse keuzes in body's. Jullie hebben mij echt uit de brand geholpen. Chapeau.

Geen verbeterpunten, ga zo door.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en voor alle maten

Zelf bezorgmoment kiezen

Pluspunten

Heb net voor de eerste keer bestelt hoor van een vriendin dat de maten goed zijn en veel keuze en mooie bh

Pluspunten

Er zijn voldoende opties voor de dames met een wat grotere maat die ook echt goed vallen. Op de meeste sites heb je gewoon een kledingstuk dat duidelijk specifiek voor dames met een heel dun figuur is geproduceerd, dat er dan ook in een grotere maat is. Dan zie je alleen alle delen van je lichaam waarvan je eigenlijk niet wil dat die zichtbaar door je kleding heen te zien zijn (vetrollen, cel***itus). Bij LASCANA is het model altijd top, lekker luchtig en losvallend - vooral bij jurkjes. Je ziet dan wel een dunne meid als model op de site, waardoor ik in eerste instantie m'n twijfels had - want zo kan ik er nooit uit zien, maar ik was heel tevreden met hoe de kleding stond op mijn eigen figuur. Ik voelde me direct een stuk dunner (niet dat er iets mis is met wat breder zijn) en ik zat beter in mijn vel. Ook zijn de jurkjes geschikt voor dames die wat langer zijn. Ik ben zelf 1.85, en jurken zoeken is echt een drama. Maar de zomerjurkjes van LASCANA zijn (meestal) lang genoeg en vallen netjes over m'n heupen heen. Wel doe ik er voor de zekerheid een korte legging onder (lijkt wel op een wielrennerbroekje), zodat m'n ondergoed niet zichtbaar is als ik voorover buk. Al met al ben ik telkens weer enorm tevreden als ik iets bij LASCANA bestel. Zeker weten m'n nummer 1 keuze als ik zomerkleding nodig heb! Een echte aanrader voor alle vrouwen die er mooi en lekker zomers uit willen zien (en voor degenen die daarbij niet telkens hun buik willen inhouden).

Misschien iets meer broeken voor de dames met wat bredere heupen. Qua jurkjes en shirtjes zit ik altijd goed, maar de broeken pas ik echt niet. Die zou ik niet eens over m'n heupen heen krijgen - tenzij ze heel erg stretchy zijn. Ook het model van de broekjes moet aansluiten op de figuren van wat bredere dames - ofwel, zorgen dat er geen cameltoe zichtbaar is en dat, als de vrouw gaat zitten, er niet duidelijk een buikje zichtbaar is. Een beetje camouflerende en loszittende stof - het liefst met een touwtje om zelf een beetje te bepalen hoe strak die zitten moet.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.