Pluspunten

Leuke site met veel keuze.

Ik vond het erg makkelijk om iets te bestellen dus van mij geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

lekker veel keuze vanuit je luie stoel daarna op je gemak passen zonder tl verlichting

Pluspunten

Heel plezierig gewinkeld heel veel keuze en ook nog korting geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Mooie artikelen Snelle levering Vaak korting akties

Pluspunten

Duidelijke site. Fijn dat’ je achteraf kunt betalen.

Pluspunten

alles op tijd en netjes geleverd

Pluspunten

het is allemaal heel overzichtelijk en super leuke artikelen. het bestellen en retourneren is ook fijn!

Pluspunten

Communicatief goed website perfect alles gaat snel kwaliteit super!!!

Nvt

Pluspunten

Ruime keuze voor leuke prijzen

Pluspunten

Snelle levering, product als omschreven.

Pluspunten

Erg mooie collectie.

Pluspunten

Vlotte levering, producten zijn kwalitatief goed, communicatie is goed

Zo door gaan!

Pluspunten

Super site, leuke jurkjes, snelle levering!!

Pluspunten

Snelle goede service, het merk Lascana altijd goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer duidelijke site, goede foto's van de kleding. Bestelproces ook zeer duidelijk.

Pluspunten

Fijne website mooie en duidelijke foto’s

Pluspunten

Ik vind het fijn dat de artikelen ook in grotere maten zijn en er ook geweldig uitzien, je ziet vaak dat grote maten er uit zien als oma ondergoed, maar dat is bij jullie zeker niet het geval. Ik loop deze zomer in een mooie, vlotte bikini van lascana op het strand van kefalonia!

Ik zou het leuk vinden als de modellen niet allemaal zo super slank zijn, zodat je je beter kan voorstellen hoe het er uit ziet als je het zelf aan hebt. ik denk niet dat jullie klanten er allemaal zo uitzien.

Pluspunten

Website + betaalmetoden zijn gebruikersvriendelijk Leuke collectie en sale

Pluspunten

Bijna alle producten zijn mijn favoriet, een top aanbod dus! Goede fotografie, je krijgt een duidelijk beeld van het product. Gebruikersvriendelijke site en een mooie werkbare prijsstelling. Ik kende het merk nog niet maar ontving een folder in de bus. Ik ben meteen fan!

Ik ben net een eigen bedrijf begonnen in ontwikkeling van denim producten voor modemerken, start-ups en retailers. Mocht je een mooie hoogwaardige ‘one size fits all’ jeans willen aanbieden in een mooie zomerse wassing, ik ontwikkel hem voor je! :)

Pluspunten

Snelle levering en makkelijk te retourneren.

Pluspunten

Bij Lascana vind ik altijd een bijzondere jump suit of jurkje. Geen zomer meer zonder!

Nee geen tips.

Pluspunten

Ik ben al heel lang klant bij LASCANA en altijd tevreden over de kwaliteit. Mooie spullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke vlotte kleding voor een betaalbare prijs!

Pluspunten

Kwaliteit lingerie voor redelijke prijzen

Pluspunten

Snelle levering! Super pasvorm. De site is mooi overzichtelijk en heeft mooie bh’s ook in grote maten!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.