Pluspunten

Blijf het mooie producten vinden. Heel vrouwelijk. Ook leuk als je een wat ruimere maat hebt. Ruime keuze en ook goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik hou van bladeren in een boekje; dus die mag van mij best uitgebreider zijn.

Pluspunten

Mooie site met mooie badkleding

Jammer dat je meer moet betalen als je wat voller bent.

Pluspunten

Enorm veel keus. Ook veel variaties mogelijk in de badmode zodat je top en broek in passende maten kunt bestellen.

Achterzijde van badmode tonen.

Pluspunten

Snelle levering, retourneren gemakkelijk als het nodig is, mooie artikelen!

Pluspunten

Eindelijk leuke betaalbare bikinis in grote cupmaat en klein broekje. Super blij mee!

Pluspunten

Fantastische mooie strandmode!

geen

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, goed te overleggen en wat je ziet is ook wat je krijgt.

Misschien meer strandtunieken met korte mouwen.

Pluspunten

mooie mode en super kwaliteit

Pluspunten

Super mooie dingen voor redelijke prijzen, soms een beetje duur vind ik. Ik ben heel eerlijk. Maar wel een goeie kwaliteit. Zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Pluspunten

veel keuzes, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben altijd op zoek naar een leuke bikini in mijn maat. Ik heb maat 70C, het is dan lastig om in de reguliere winkels iets te vinden of je moet al naar een Hunkemöller. Daarom vind ik het fijn om gewoon een site te hebben waar ze alles in mijn maat hebben! Keuze genoeg zo

I.p.v bikini’s maat A/B of C/D. gewoon de losse maten. Had een hele leuke bikini gezien, maar dan moest ik kiezen tussen óf A/B (waarschijnlijk te klein), maar C/D zou waarschijnlijk te groot zijn. Dat vind ik wel jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top heel overzichtelijk

Pluspunten

Ik heb een paar maanden geleden een badpak besteld, heeft mooie kleuren en zit perfect. Precies zoals ik het me had voorgesteld, super.

Pluspunten

Overzichtelijke website met leuk assortiment Heel veel keus!

Pluspunten

Snelle levering Goede feedback bij vragen

Verzendkosten vind ik echt te hoog

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke bikinis en strandmode

Heel erg langzaam met laden ten opzichte van andere sites. Heb een glasvezelverbinding dus ik denk niet dat het aan mij ligt

Pluspunten

Grote sortering op een goed werkende website

Pluspunten

betalingswijze is goed, ook is de webshop erg makkelijk in de omgang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi site en leuke artikelen. Was op zoek naar een badpak en veel keuze.

Pluspunten

Fijne website, duidelijk, gebruikersvriendelijk. Voorwaarden en overige info zijn makkelijk te vinden.

Pluspunten

Zeer snel met levering en prima kwaliteit van de geleverde kleding. Achteraf betaling werkt ook goed

geen

Pluspunten

Erg goede kwaliteit van de badkleding. Dit is mijn 2de badpak van Lascana. Draag comfort is prima en corrigeerde mooi. Elastiek in stof is zeer goed, badpak gaat niet uit lubberen. Ook maar een Bh proberen en hoop dat ik hier net zoveel plezier van heb, als van het badpak.

Geen tips

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.