Pluspunten

Heel overzichtelijke website. Prachtig materiaal, vooral het katoen. Ik heb al meerdere artikelen besteld (en gehouden!)

Pluspunten

duidelijke productomschrijvingen

ik moest zoeken naar verzendkosten

Pluspunten

prima website en goede service. De kwaliteit van de de kleding is ook in orde. Het blijft mooi in vorm ook na het wassen.

Pluspunten

Kwaliteit van de kleding is erg goed. Goede levering van de producten

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod, leuke duidelijke foto's

Pluspunten

- Veel keuze - Achteraf betalen - Fijn retour beleid

Pluspunten

Keurige levering

Adres kon ik niet zo gauw wijzigen

Pluspunten

Super makkelijk bestellen en retourneren. Helemaal top!!!

Pluspunten

De kwaliteit van de producten is meer dan uitstekend!!!!

De retour en betaalverwerking duurt wat lang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit is de 1e kennismaking maar het zag er prima uit met veel keuze. Wat me aansprak dat je eerst kunt passen en dan pas betalen. Positief

Nog niet van toepassing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

IK bleek oud-klant te zijn, maar met een oud niet-meer-bestaand emailadres. Door de klantenservice is dit snel bijgewerkt. Dank.

Pluspunten

ruime keus (ook in kleine cupmaten), makkelijk zoeken op de website, goed geprijsd

Pluspunten

2 maanden geleden voor het eerst bij Lascana gekocht. Ik had blijkbaar niet de juiste maat besteld waarna ik de spullen heb geretourneerd. Alles keurig door hun afgehandeld en uiteindelijk mijn maat gevonden. Ik heb zojuist weer 4 items bij ze besteld en kijk uit naar de levering ☺

Pluspunten

Hele mooie site, met prachtige foto,s met dames in verschillende maten.

Pluspunten

1e Aangename verrassing: levering 3-5 werkdagen werd zaterdag besteld en maandag al ontvangen! 2e Evenzeer aangename verrassing: het materiaal, het comfort en de perfecte pasvorm van het geleverde. Ik heb mijn bestelling p.o. herhaald

Pluspunten

Mooie kleding goede pasvorm keurige verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering correct .leuke dingen

Pluspunten

Tot nu toe duidelijke en snelle service ervaren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi kleding en badkleding , maten erg duidelijk beschreven . Denk alles de rest goed verloopt ik hier vaker ga bestellen !

Kan dit nu nog niet zeggen , even mijn eerste bestelling afwachten . Heb er een goed gevoel bij .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handig en korting

Pluspunten

Ik heb voor mijn meisje een heel mooi bikini-setje kunnen uitzoeken op Lascana. Het assortiment is geweldig, overzichtelijk en de bestelprocedure is transparant en zonder gedoe... Kortom, Lascana kan ik echt aan eenieder aanbevelen.

Eigenlijk geen :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Net mijn bikini besteld, fijn dat ze ook cup AA hebben om ook mensen met iets minder een mooi gevoel te geven! Ik ben heel erg benieuwd!:)

Pluspunten

Goede service goede kwaliteit

Pluspunten

er was een duidelijke beschrijving bij , ook over het etour zenden

graag een uitleg hoe de badpakken behandeld dienen te worden

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.