Pluspunten

Alles netjes verzorgd en fijn materiaal.

Pluspunten

Er is keuze uit meerdere kleuren van de artikelen. Kortingen zijn er regelmatig.

Pluspunten

Duidelijke site met een goed en overzichtelijk assortiment. Mooie kwaliteit. Blijft ook mooi na vele keren wassen. Goede pasvorm.

Geen bezorgkosten boven een bepaald bedrag.

Pluspunten

Mooie artikelen, snelle levering

Geen gewoon perfect bedrijf

Pluspunten

RUIME COLLECTIE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS. OVERZICHTELIJKE WEBSITE EN GOEDE PRODUCT FOTO'S

MEER KORTING ACTIES OM HUN PRODUCTEN MEER TE PROMOTEN.

Pluspunten

maken waar wat ze zeggen

Pluspunten

ruim assortiment gebruiksvriendelijke site duidelijk en goed bestelproces

meer keuze in (lange!) badjassen/ochtendjassen

Pluspunten

Mooie spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie afbeeldingen met duidelijke beschrijvingen

Jammer dat ik toch nog verzendkosten moet betalen met een bedrag boven €100,

Pluspunten

Wat een prachtige bikini's. Het was moeilijk om een keuze te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit. Veel keus.

Verzendkosten/retourkosten zijn bij vele webshops gratis. Daardoor kies je eerder voor een andere webshop. Ik vind de prijzen relatief hoog liggen.

Pluspunten

Kwalitatief goed materiaal. Goede pasvorm. Heel belangrijk dat het goed zit.

De kleuren kloppen niet altijd zoals op de foto. Dat het met iedere maat duurder word.

Pluspunten

Helder en duidelijke foto's, Ze leveren goeie kwaliteit, Makkelijk afrekenen.

Verzending mag soms wel iets sneller.

Pluspunten

Producten worden razendsnel verzonden, ook wordt je goed op de hoogte gehouden of je bestelling verzonden is/ bezorgd is op de afleverplek. Perfect! Ik ben helemaal fan! Ook de optie tot achteraf betalen met acceptgiro vind ik heel fijn. De online klantomgeving is ook super duidelijk. Het leuke kadootje van €5,- korting op je aankoop bij inschrijven van de nieuwsbrief is een leuke bijkomstigheid zodat je verzendkosten zijn afgedekt van €3,95.

Geen, ga vooral zo door!

Pluspunten

Altijd goede prijs/kwaliteit. Gemakkelijke en overzichtelijke website.

nvt

Pluspunten

Fijn bedrijf en prima kwaliteitsartikelen. Heel tevreden. Ga ook vaak speciaal nasr Duitsland daar ook in de winkels te verkrijgen.

Graag grote maten niet duurder maken, je ziet iets leuke in eigen maat stuk duurder. Da's jammer.

Pluspunten

Fijne website, veel keuze. Mogelijkheid tot achteraf betalen is prettig vooral als iets retour moet.

Weet ik zo niet

Pluspunten

overzichtelijke site, goede klantenservice en mooie producten!

Pluspunten

Ruime, kelurige keuze in bikini's. Daar wordt je blij van !

Jammer dat in het aankoopproces niet kan kiezen voor een ander bezorgadres dan je woonadres.

Pluspunten

ERG blij met Lascana, zoveel keus, soorten, kleuren. Na mijn borst operatie (******) moet je sport bh of steun bh's zonder beugel dragen. Nou in grotere maten kun je deze nergens kopen in de winkel. En nu heb ik er al 4 gekocht. En net weer 2 stuks besteld. Heerlijk te kunnen kopen wat je nodig hebt, en het achteraf betalen, groot pluspunt, en snelle bezorging.

Pluspunten

Makkelijk alles te vinden en veel keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi en origineel aanbod

Site laadt langzaam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie spullen

veel ging bij mij (helaas) niet goed. Waaronder: - niet leveren van spullen - medewerker die alles opnieuw ging bestellen hierdoor een vette rekening - boete gekregen nadat ik niet binnen 9 dagen na het verstuurde rekeningoverzicht heb betaald. -onduidelijke administratie.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.