Pluspunten

Makkelijk en snel te zoeken en te overzien. Fijn dat er ook grote cupmaten zijn en er niet alleen maar rekening gehouden wordt met de kleine maten. Dankuwel!!

Het kunnen aanpassen van bikinitop en broekje in dit geval voor mij in Cup E en omvang 90. Nu is meteen de slip maat 44 en dat is véél te groot voor mij. Dat moet aangepast kunnen worden en wel heel dringend!!

Pluspunten

grote keuze makkelijk online bestellen mogelijkheid later betalen

meer foto`s per artikel gewenst reviews zijn bijna allemaal uit 2014, dat laat denken dat een model (badmode) al verouderd is

Pluspunten

Heel overzichtelijk en hebben hele leuke dingen

Geen verzendkosten

Pluspunten

Nette aflevering van postpakket. Handige Retour ticket. Makkelijk bereikbaar bij vragen. Online bestellingen snel in te vullen. goed bedrijf.

geen.

Pluspunten

Mooie collectie, fijn dat je veel kunt filteren

Pluspunten

Dit bedrijf houdt zich aan de afspraken over retouren, ruilen, etc

ik heb momenteel geen verbeter punten voor dit bedrijf

Pluspunten

Zeer goede service en altijd klantvriendelijk. Ook staan alle gegevens mooi aangegeven bij het product.

Enige minpuntje was dat er veel pas laat leverbaar is dus moet ik anderhalve maand wachten op een product.

Pluspunten

uitgebreide collectie en duidelijke omschrijving van artikel

Pluspunten

De medewerkers zijn heel meedenkend aan de telefoon komen je tegemoet erg prettig ga zo door !

Ga zo door!!

Pluspunten

IK koop graag bij dit bedrijf. Vindt dat ze hele prachtige en een gevarieerd aanbod bieden van goede kwaliteit.

Als ik bij jullie besteld betaal ik maar 2.95 verzendkosten.Maar dan stuurt Otto het naar mij en die rekend 3.95 verwarrend .Ik hoop dat jullie dat gaan veranderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit is de eerste keer dat ik bij deze site wat bestel. Ik kwam de site tegen terwijl ik Wordfeud speelde. Wat ziet de kleding er mooi uit, zeer mooie foto's. Dus een bestelling geplaatst. Mooie site en makkelijke bediening. Ik ben benieuwd naar de bestelling.

Gratis verzenden.

Pluspunten

Ik ben benieuw heb voor de eerste keer iets bestelt maya

Pluspunten

snelle service en uitstekende kwaliteit

ga zo door!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen!

Pluspunten

Handige bestelstatus. Overzichtelijk

Pluspunten

Fijne website! Snel bestellen & snel in huis; love it! :)

Pluspunten

Erg leuke kleding , ook in grotere maten, kwaliteit is goed en verzending is ook uitstekend. Ben helemaal tevreden over de kleding die ik heb gekocht.

Nee, zou het niet weten.

Pluspunten

Makkelijk te benaderen

geen

Pluspunten

De site is makkelijk te vinden en in gebruik. Het product wordt goed omschreven en uitgediept mocht men dat willen. Ik heb meerdere sites van lingerie vergeleken en de prijzen van de sport bh's zijn net iets goedkoper. Er wordt tegemoetgekomen aan de klant om gratis het product te ruilen mocht men dat willen.

De verzendkosten zijn niet veel 2,95 maar bij een product boven de 50 euro mag ik toch verwachten dat de verzendkosten komen te vervallen

Pluspunten

Super service en super merk. Zou het iedereen aanbevelen omdat de kwaliteit en de pasvorm geweldig is

Pluspunten

Makkelijke site, goede informatie

Pluspunten

Overzichtelijk. Niet te duur. Makkelijk bestellen.

Pluspunten

leuke aanbiedingen

geen idee

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.