3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie/ goede zoekfunctie

Geen mogelijkheid om te betalen met creditcard. De site geeft niet vooraf aan dat je je limiet overschrijd Zodat je alsnog kunt kiezen voor vooruitbetaling. Hierdoor veel vertraging in de bestelling omdat je moet wachten op de e-mail en verwerking van de betaling ervan. Het is voor mij een reden om in de toekomst niet meer voor Otto te kiezen omdat je bij aanvang van een seizoen altijd veel te gelijk bestel en dus altijd mijn limiet overschrijd. De concurrent biedt wel de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Langere levertijden dan bij concurrerende sites.

Pluspunten

Goede levering, geen probleem met het terug sturen of ruilen. After pay ook erg fijn. Zeer tevreden over de bestelde artikelen.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, goede pasmast

( voor vaste klanten) Gratis bezorgen

Pluspunten

Goede site

Pluspunten

Ben zeer te vreden. Fantastische qualiteit. Zit soepel Goeie prijs voor lux artikel

Jammer dat ik steeds verzendkosten moet betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan alleen nog maar iets over de site zeggen, heb immers nog geen artikel ontvangen. Site is snel te vinden en fijn dat betaling achteraf kan

Weet ik nog niet, daarvoor moet ik eerst weten hoe snel het artikel komt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lagere bezorgkosten dan bij Otto zelf

Dat je akkoord gaat met de voorwaarden maar dat niet kunt zonder lid te worden van de nieuwsbrief. Bij lid worden van de nieuwsbrief krijg je vijf euro korting op je eerste bestelling maar die kan niet ingewisseld worden in combinatie met een andere kortingscode. Gratis verzendkosten aanbieden boven een bepaald bedrag, bijvoorbeeld 50 euro. Pas vragen om een review als het product geleverd is. Nu zeggen de reviews niks over het product en de levertijd. Maar gezien de overige reviews betwijfel ik of daar ooit naar gekeken word.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site , en heel leuk met de kortingsbon. .

Pluspunten

Mooie lingerie tegen betaalbare prijzen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie nachtkleding tenmiste op de site ik heb het nog niet binnen dus dat is nog afwachten

Dat je alleen eens kan zijn met de algemene voorwaarden als je ook je inschrijft voor de nieuwsbrief vind ik echt walgelijk

Hij moet bezorgt woorden naar ulu moskee hij mag naar binen neer zetten naaste deur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede pasvorm en leuk model

Bij de bestelling worden je alle mogelijke producten opgedrongen. Haal de echte korting van de bestelling af, dan koop je eerder weer een nieuw Lascana product!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

door mij in te schrijven voor de nieuwsbrief zou ik 5 euro korting kunnen krijgen echter wordt deze niet verrekend bij de bestelling. teleurstellend dat dit niet automatisch gebeurt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ongelofelijk slechte klantenservice. Mijn bestelling is naar het verkeerde adres verzonden, dus ik moest mijn ondergoed ophalen bij een terecht verbaasde buurman die het pakketje al had opengemaakt, omdat het op zijn huisnummer geadresseerd was. Meerdere keren contact gehad via email en telefoon om de zending te stoppen, maar de klantenservice heeft niet op tijd gehandeld. Twee artikelen zaten niet bij de bestelling, omdat daar een vooruitbetaling voor nodig was die pas achteraf gecommuniceerd werd. Er wordt geen enkele moeite gedaan om deze chaos netjes op te lossen.

Pluspunten

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

nee, tot nu toe niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding

andere afhandeling na betaling, geen gedoe met vouchers nodig

Pluspunten

fijne site mooie lingerie setjes en snelle service en ook fijn betalen achteraf

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke site, fijn om bij jullie te shoppen.

Pluspunten

overzichtelijke webshop, goede prijsstelling, breed assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bij evt vragen en klachten ben ik heel vriendelijk geholpen

de beloofde kortingsactie/code wordt niet geaccepteerd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

er staat dat je een kortingscode kunt gebruiken dan moet je intypen speciaalvoorjou, heb het meerdere keren geprobeerd maar dat werkt niet. Dat vind ik een slechte zaak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Account aanmaken via mobiel of tablet gaat heeeeel erg moeizaam. Het is mij pas na ca. 20 pogingen gelukt.

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk van de producten wat betreft bestellen en betalen

Bestel nu de eerste keer dus geen verbeterpunten

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.