Mooi en ruime keuze en goed te betalen

Ruime keuze in zowel kleding als lingerie. Goed te betalen. Tenminste ook andere merken en dus ook andere modellen.

Mooie collectie

Mooie site, geweldige collectie

Mooie set met geweldige collectie lingerie!

De perfecte badmode

Ik ben 58 en vindt het belangrijk dat een bikini netjes zit. Ze zitten lekker, netjes, mooie en goede kwaliteit. Genoeg keuze. Ik ben heel blij met Lascana.

Zowel de badmode als kleding vind ik erg fijn! Het kwaliteit is echt fantastisch en het gaat lang mee.

Stijlvolle kleding en goede levering

Lascana levert altijd vlot. Kleding is van mooie kwaliteit en goede pasvorm.

toppie

Goede dienstverlening en kwaliteit !!!

Super GOED

op tijd bezorgd , Super netjes, altijd goed :)

Mooie schoenen

Mooie elegante schoenen voor een mooie prijs

Top producten

Altijd goede service. Leuke kleding.

Zeer tevreden, mooie kleding. Ik ben fan

Ik bestel al jaren bij Lascana en ben zeer tevreden. Mooie producten en goede prijzen.

Is top .makkelijk te bestellen

Goede duidelijke site met veel keuze

Wat een mooie badpakken van goede kwaliteit. En een duidelijke site

Leuke site

Er staan ontzettend veel leuke artikelen op jullie site, altijd iets leuks te vinden, en de kortingen zijn ook altijd mooi meegenomen

geweldige pasvorm

ik koop elk jaar mijn bikini bij lascana omdat ik super tevreden ben betreffende de kleurvastheid en de fijne pasvorm

Zeer tevreden over de artikelen. Probeer weleens iets anders maar kom steeds weer terug bij Lascana.En leuke acties en prijzen

Beautiful

Top kwaliteit

Ik ben erg tevreden over mijn aankopen.

****

Lekker thuis snel bestellen en achteraf betalen

Fijne en goede kwaliteit kleding

Prima webshop met goede kwaliteit

Prettige manier van thuis shoppen

Lascana Vivance heeft goede maatvoering voor mij, dus ik koop er graag, wel jammer dat er op dit moment zo weinig echt nieuwe stretch shirts in de collectie zitten. Verder prima assortiment.

Prima mode. Fijne bikini's!

Erg tevreden over Lascana.

Altijd goed

De bh's zitten altijd als gegoten

Goede snelle service van de bestelde artikelen

Bestelling geplaatst en snel en netjes geleverd

Top Lingerie

Vroeger haalde ik mijn lingerie altijd bij de Hunkemöller maar sinds ik de setjes van de Hunkemöller de laatste tijd vind tegenvallen en daarnaast ook vaak mis grijp ben ik overgestapt naar Lascana. Toen ik voor het eerst op de website van Lascana had gekeken verbaasde het mij hoeveel soorten maar ook leuke setjes ze hadden. Ik heb daarom nu ook in korte tijd al 2 complete setjes gehaald!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.