Service en kwaliteit is wat lascana onderscheid

Regelmatig besteld Niet altijd passend. Wel altijd goede service en zeer makkelijk retourbeleid

Altijd goed

Makkelijk, goed en eerlijke prijzen.

Makkelijke app

Via de app is bestellen makkelijk. Wat ik alleen mis is welke maat de modellen op de foto dragen. Helemaal ideaal is het als de lengte van het model er ook bij zou staan. Dan kan ik veel beter inschatten wat mijn maat is. Want hoe minder retourneren, hoe beter natuurlijk!

Leuke kleding

Goede levering...leuke aanbiedingen

Super goed

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs . Goede service . Ben zeer tevreden Is een aanrader . Jean.

snel besteld, mooie kwaliteit

De badkleding van Lascana is kwalitatief goed, snel besteld en klopt qua maat altijd goed

In mijn badpak voel ik me stralend

Schitterende pasvorm en een prachtig ontwerp zorgt ervoor dat je in een badpak van Lascana zo mooi langs het strand kunt wandelen en natuurlijk ook een duik in zee kunt nemen. De kleuren zijn echt blijvend helder en de pasvorm blijft in vorm . Echt een aanwinst... Heerlijk.

Ideaal

Pas 2 bh's gekocht en zo tevreden ermee dat ik er alweer 2 heb besteld.heb 95D en ze zitten super.

snel en efficiënt

mooie website , duidelijk , kwalitatief en betaalbaar

Super fijn materiaal van Lascana

Heb verschillende kleding van Lascana en ben er super tevreden over , merk Lascana een aanrader om in je bezit te hebben .

Goed aanbod, goede kwaliteit, overzichtelijke website

Alles klopt gewoon

Kleding is prijs kwaliteit Snelle en goede levering Correcte betaal afspraken Goed geregelde retouren met OF geld terug OF andere maat. TOP!

Altijd slagen voor een leuke prijs

Leuke originele keuze en juiste kleuren. Tevreden klant.

Mooie winkel!

Lascana is een mooie internetwinkel met mooie artikelen. Alles is ook altijd van goede kwaliteit. Alleen jammer dat sommige artikelen duurder worden wanneer je een grotere maat neemt. Verder super winkel en goede service!

Fijne service, mooie producten

Net even iets anders!

Leuke gezellige zomer artikelen voor dag en nacht. Nu de tregging broeken voor het na seizoen eens proberen. Kwaliteit artikelen, TOP!

Hier word ik blij van

Al eerder het merk Lascana op diverse sites tegengekomen, maar sinds kort pas echt mee kennis gemaakt. Inmiddels 2 strapless Bh's gekocht, die echt mooi maar bovenal ook goed en charmant zitten. het (email) contact met Lascana is steeds plezierig en ik heb het gevoel dat ik - als critische denker - redelijk tot goed gehoord word, luisteren naar de klant is heel belangrijk. Dus vooralsnog ben ik fan van Lascana!

geweldige!

bedankt voor de goede service. ik was mn wachtwoord kwijt en kon met geen mogelijkheid een nieuwe aanmaken. door de klantenservice heel erg goed geholpen! geweldige..... dank hiervoor! groet Helga

Altijd goed

Goede ervaringen!!!

Geweldige service en lingerie producten!

Prima service. Bij omruilen wordt alles netjes bijgehouden. Gekochte lingerie kwalitatief prima en ook nog prachtig.

Geweldig goede servic

Goede ervaring levering gaat snel. Ruilen of retourneren geen enkel probleem.

Mooie kleding, mooie prijzen

Snelle levering. Leuke kleding

Fijne webshop

Veel keuze voor goede prijzen. Alles van uitstekende kwaliteit. De ene keer dat er iets niet in orde was is dit prima opgelost.

Goed en betrouwbaar

Snel en goed!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.