Top artikelen eenvoudig besteld.

Alles wat ik gekocht heb bij Lascana is mooi, goede kwaliteit en in goede verhouding met de prijs. Bestellen is eenvoudig en evt. retourneren gaat ook heel soepel. Betrouwbare shop!

Blij dat aan allergieen wordt gedacht, ook bij lingerie!

Vanwege allergie kan ik alleen tegen katoen en ook niet tegen beugels in lingerie. Hiervoor bieden jullie wel betaalbare keuze: erg fijn en mooi!

Altijd goede kwaliteit en keuze

Modieus en super goede kwaliteit.

Een bh die lekker zit zonder vervelende randen die drukken op mijn littekens.

Veel bh gepast en gekocht maar de Nuance Steun-bh zonder beugel en van zacht katoen zijn de enige bh,s die ik zonder irritatie van de littekens de hele dag kan dragen. Ik ben er heel blij mee.

Bestellingen gaan soepel en goede service.

Makkelijk, veilig en makkelijk met terugsturen en achteraf betalen.

Duidelijke website

Product makkelijk te vinden. Kleuren kloppen. Veel keus.

Mooie badkleding

Ik bestel al jaren bij Lascana mijn badkleding maar ook mijn strand jurkjes en strand pakjes. Elk voorjaar kijk ik weer uit naar de nieuwe collectie. Ben zeer tevreden. Levertijd mag van mij wel wat sneller.

Na drie jaar weer terug voor dezelfde bikini!!!

Perfecte pasvorm, ( zelfs voor een klein en gedrongen type) Echt prima materiaal. Nu in een andere kleur!!!!

Leuke unieke kleding/badmode

Goede kwaliteit en unieke kleding/badmode. Duidelijke omschrijving op website. Enige nadeel: zodra je ergens op klikt voor meer informatie en vervolgens terug wilt, kom je weer bij het begin uit (en dus niet waar je was gebleven in je zoektocht).

Goede service en levering.

Geweldig!

Na lang zoeken eindelijk een leuke set gevonden bij Lascana, balconette bh en een taille-string. Deze laatste bijna nergens te koop, allemaal te laag op de buik. In de taille aan de voorkant is perfect. Ben er heel blij mee.

Great quality and unique

Always have good communication, photos are realistic and good quality. I buy all different clothes from here. Great bikinis and beachwear

Geen klachten!

Goede site, makkelijk om alles te vinden en keuze te maken! Juiste en snelle levering. Dank U.

Ingewikkelde site

Lastig zoeken.Je moet het ff weten. Maar genoeg leuke bikini's. Waar ik naar op zoek was.

Mooie artikelen

Tot nu toe alleen lingerie besteld, deze is erg mooi en goede kwaliteit ❤️

Makkelijk te gebruiken.

Geweldige lingerie van Lascana .

Ik vind de lingerie van Lascana geweldig en draag het met veel plezier en het blijft als nieuw na vele wasbeurten.

Assortiment

Ik ben tevreden over het assortiment. Ik vind hier producten in mijn maat die ik op andere sites niet kan vinden. De website zelf is wat rommelig. Als je zoekt op Kleding-Grote maten dan vind je jurken tot maat 38.

Eenvoudig bestelproces, leuke kleding

Het bestelproces was duidelijk, eenvoudig. Leuke kleding en vaak staan er onderaan de pagina nog suggesties bij (kan handig zijn) Prijzen vind ik persoonlijk bij sommige producten iets aan de hoge kant, maar niet bij alles. Wel jammer dat de bezorgtermijn tussen de 2 en 4 dagen ligt. Als je op de valreep iets nodig hebt (zoals ik over 2 dagen) moet je denk ik net geluk hebben ;) Verder enorm tevreden! Leuk assortiment ook.

Snelle levering, perfect, netjes en correct en klantvriendelijke klantenservice

Meerdere keren diverse artikelen besteld, altijd keurig verpakt en tijdig geleverd. Ook de kwaliteit voldoet tot nu toe steeds aan mijn verwachtingen. Daarbij is de klantenservice uiterst vriendelijk. Ik geef vier sterren voor nu, en zeg daarbij hou deze service en kwaliteit vast Lascana, dan worden de vier sterren bij een toekomstige beoordeling van mij er vanzelf vijf. ;-}

Altijd gewoon op tijd,goede kwaliteit, pasvorm is perfect dus zo betrouwbaar

Dikke 10,klopt altijd wat jé ziet .pasvorm top kwaliteit top,maten kloppen, verzenden snel dusss top

Prachtige collectie zomerschoenen

Met mijn redelijk brede voeten heb ik toch 2 paar prachtige modieuze sandalen gekocht. Voor een redelijke prijs. Ze zitten heerlijk en staan leuk.

Top producten

Producten zijn van goede kwaliteiten. Snelle levering en makkelijk mbt eventueel retour zenden.

Super makkelijk bestellen bij jullie

Echt heel makkelijk om iets te bestellen. Iets vinden aanklikken en klaar

Lekker makkelijk online, rustig zittend achter je pc, relaxt kunnen zoeken.

Goede kwaliteit!!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.