Snelle levering en de badpakken zitten perfect

Prima badpakken!

Heb nu al verschillende keren wat besteld bij Lascana, iedere keer naar mijn zin: de maatvoering is prima en de kleuren zijn conform de afbeelding

Prima pasvorm

Mijn bikini van lascara bevalt me prima. De volgende bikini wordt er ook een van dat merk.

Hele leuke kleding, prima service!

Regelmatig leuke aanbiedingen en persoonlijke kortingen. Super leuke kleding, goede kwaliteit. Levering gaat snel en goed. Nooit problemen mee gehad. I

vorige ervaringen redelijk

Ik heb al een aantal jaren terug bij Otto/lascana besteld, maar de laatste keer waren de maten heel anders terwijl dezelfde artikelen waren besteld. Kijken wat er nu goed is.

Mooie producten en een fijne kwaliteit waar je blij van wordt!

Bij Lascana kocht ik een mooi badpak met leuke bandjes op de rug. Heel fijn draagcomfort en krijg steeds weer complimenten dat hij zo leuk staat!!

top

keuze altijd ruim aanwezig en w kwaliteit en service top

Goede service, snelle levering.

Bestellen en twee dagen later in huis!

BETROUWBAAR

makkelijk bestellen en betrouwbaar!

Helemaal top , leuke modellen, en zeer pasbaar , moderne bikini’s voor jong en oud haha

Leuke vrouwelijke kleding

Draagbare kleding van kwaliteit en betaalbaar. Leuke mode en vooral vrouwelijk!

Leuke kleding, maten kloppen goed. Snelle levering. Makkelijk retourneren als het niet past of niet voldoet. Min puntje dat je meer betaald voor grotere maat. Is in nederland niet gebruikelijk.

Ik had een verkeerd artikel gelegen en via de chat werd het meteen netjes opgelost. Zelf in het weekend.

Hele leuke kleren, voor een nette prijs

Snelle levering en super goed geholpen als je de klantenservice belt. Alles snel en goed afgehandeld.

Geweldige kleding en de maat is altijd goed.

Diverse dingen bij lascana besteld en altijd tevreden. Kleur ,pasvorm en kwaliteit is altijd perfect.

Betrouwbaar bedrijf

Fijn winkelen bij Lascana. Makkelijk, snel , goed en betrouwbaar

Levensduur

Ooit eens, weet al niet eens meer hoe lang geleden, een tankini gekocht. Het model was perfect. Mijn zwembandje was niet meer zichtbaar waardoor ik weer graag ging zwemmen. Nu is hij echt versleten, en kan ik het zelfde model nog krijgen. Ideaal, hoef er niet over na te denken of het product goed, want ik weet dat dat zo is!!!

Snel en correct verzorgd

Gemakkelijke toegankelijke website

fijne en directe afhandeling

Vandaag besteld....wordt spoedig bezorgd.

Veel keus uit (bad)kleding van zeer goede kwaliteit

Kleding is van goede kwaliteit. De maten kloppen en er is veel keus.

Goede kwaliteit, efficiënte afhandeling

Na vele bestellingen te hebben gedaan ben ik zeer tevreden in de brede zin van het woord

Fijne en overzichtelijke website

Via via ben ik op deze website beland en ben ik ook meteen geslaagd voor mijn aankoop.

Bestelling terug gestuurd. Erover gebeld . Ontzettende aardige mevrouw aan de telefoon, alles is mij keurig uitgelegd.

Een jurk die ik wilde was uitverkocht. Binnen 1 dag al een reactie dat ie weer op voorraad was.

Een prachtig badpak van topkwaliteit

Ik heb voor het eerst in jaren een goed zwempak gehaald. Vind 'm echt heel fijn zitten. De stof is fijn en het is een kwaliteit badpak. Dat vind ik heel wat waard. Dus qua prijs een top badpak.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.