Super snelle service!

Geweldige bikini’s en goede hulp

Altijd tevreden over de kleding die ik bestel

Leuke en moderne , betaalbare kleding van goede kwaliteit. Ook de service is altijd prima !

Topservice

Ik shop enorm lekker op de website en als er een probleem is kan die heel eenvoudig worden opgelost via de klantenservice.

Fijne site! Hele leuke kleding! Top service!!

Lascana verkoopt echt hele leuke kleding! Altijd snel verzonden! Ook is de service top!! Ik ben fan!

Ik vind de kwaliteit van de producten altist zeer goed. Een van de weinig online shops die ik vertrouw. Goede klantenservice erg fijn en betrouwbaar site…

Totale happy

De keuze in badkleding, strandkleding is precies mijn smaak. En ik heb net ontdekt dat zelfs de strandschoenen fantastisch zijn. Altijd korting en de levering is altijd snel en netjes

Altijd makkelijk bestellen

Leuke jurkjes Leuke slippertjes Topjes Bikini s Broekjes Kortom vakantie kleding !!!

Betaalbare kleding en geen problemen met verzending

Ontvang mijn bestelling altijd zoals vermeld word !

Fijn en overzichtelijke site

Lascana heeft een uitgebreid assortiment ook in veel verschillende maten. Daardoor veel keus. Bestellen gaat makkelijk. Bh’s zouden voor mij in nog meer kleuren en printjes mogen.

Waanzinnige mooie lingerie

Bij Lascana slaagt iedereen voor een mooie/sexy BH. Hele goede kwaliteit, BH's gaan jaren mee Het assortiment is ruim, mooi kleuren palet, voor ieder van wils. Van casual tot Super Sexy. Heb je een vraag, word je altijd liefdevol gehopen. Van alles geprobeerd, maar kom altijd weer terug bij Lascana, nu vaste klant bij Lascana. Zelfs leuk voor mannen om daar te shoppen voor hun vrouw, doet mijn man ook ❤️

Prima en discreet

Op mij gemak zoeken en kijken wat er leuk is

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik koop altijd bikini's en soms kleding bij Lascana. De prijzen zijn best hoog...maar is het absoluut waard, dit omdat de kwaliteit en pasvorm gewoon erg goed is. Ook de verschillende betaalmogelijkheden zijn erg fijn. En het is gewoon zo mooi! Ik voel me altijd fijn en op en top vrouw.

Ik draag heel graag lingerie badmode en strandmode van Lascana ik bestel gewoon mijn maat en het zit altijd goed, prijs kwaliteit geef ik een 10. Ik ben een zeer tevreden klant van Lascana. Mvg Marion.

Ik heb een grote cupmaat en heb een bikini besteld. Deze voldeed helemaal aan de verwachting! Mooie kleur en perfecte pasvorm. Had ik deze site maar eerder ontdekt dat had me vele teleurstellingen gespaard. Ook de levering ging soepel na 3 dagen had ik de bikini binnen. Helemaal blij!

Top profucten

Snelle correcte afhandeling. Mooie producten

overzichtelijke website

Hallo, Prettige website, met name door het uitgebreide zoekfilter. Hierdoor kun je heel prettige aangeven wat je zoekt. Dit werkte voor mij zeer fijn. Verder ook veel foto's van het product, zodat je goed kunt kijken hoe het product eruit ziet en eruit ziet/ tot zijn recht komt op een model.

geweldig

mooie producten mooie service

Bestellen bij Lascana is on demand!

Omdat ik vaker besteld heb bij postorderbedrijven is het super leuk en makkelijk om bij Lascana de nieuwste mode en trends te bestellen ps mijn veloofde heeft ook interesse om te bestellen wanneer komt de heren,baby etc afdeling?

Ben enorm blij, dat er veel keuze is voor vrouwen met een kleine cup maat.

Ik heb laats een bikini gekocht met een hoge broek. Om toch het e.e.a. te verhullen. Het was een geweldige pasvorm en staat mij prachtig. Nu net de 2e bikini besteld ook met een hoge broek. Ik kijk naar de bikini uit en om er weer in te mogen showen.

Prima produkt

Zelfs bij wekelijks zwemmen!

De BH's die ik gekocht heb zijn heel fijn, past prima en goede kwaiteit, ben er heel blij mee.

leuke jurkjes

Ik vind het hele fijne stof de viscose,en bij lascana is dat over het algemeen.Ik vind het hel leuke jurkjes

Overzichtelijke website

Super handig dat er bij het gekozen item meerdere items staan uit dezelfde collectie. Zoek je een bikini en op de frontfoto is het topje wat je zoekt maar het broekje niet, dan kun je meteen zien of er een ander model broekje is.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.