Makkelijke, klantvriendelijke website

Handige website, goed navigeren, snel vinden wat je zoekt

Mooie passende bh s

Mooie , prachtige goed passende BH s

Af en toe bestel ik bij Lascana online omdat, waar ik woon weinig tot geen lingeriezaken zijn. En tot nu toe ben ik tevreden over de kwaliteit en de service

Super makkelijker overzichtelijk

Volgende keer weer

Heel snel in huis!

Mooie kwaliteit

Zomer jurkjes

Voor zomerjurken moet je echt bij Lascana zijn ,die zijn zo leuk ,en zoveel.Ook bikini’s hebben ze een ruime keuze ,ik koop graag bij Lascana,goed veilig en vertrouwd.

Heel goede ervaringen.

Mijn ervaring met Lascana is hel goed prima pasvorm en uitstekende kwaliteit van kleding en lingerie en natuurlijk badkleding .

Uistekend

Prima pasvorm van alles wat ik bestel

Verschillende dingen besteld in de loop der jaren en altijd heel leuk, draagbaar en apart

Prijs-kwaliteit verhouding goed

Lascana heeft fijne badmode die, ook na gebruik en wassen mooi blijft.

Betaling wilde maar niet lukken

Winkelen gaat goed, maar meerdere betalingsmogelijkheden zouden welkom zijn. Er betalen veel mensen via pay Pall. Zou mooi zijn als jullie dat ook deden. Gaat ook veel sneller. Bankieren app ligt er nogal eens uit. Mvg Astrid Versteeg

Tevrede en prima

Overzichtelijke site,makkelijk te bestellen, ruime keus.

Uitstekende service en prachtige kleding

Bestelling klopt en kan teruggestuurd. Materialen zijn mooi en de 0asvorm goed. Fijne manier van winkelen zo.

Ruim aanbod in grotere maten

Tamelijk dwingend om mee te doen. Jammer

Zeer tevreden, super kwaliteit

Sinds kort heb ik Lascana ontdekt en ik ben zeer tevreden over de jurken die ik heb besteld. De meeste jurken van andere bedrijven zijn gemaakt van polyester, de jurken van Lascana zijn echter gemaakt van katoen, linnen of viscose. Een blijer mens kan je mij niet maken.

Tot nu toe goede kwaliteit gekregen!

Stof voelt goed aan en pasvorm is prima.

Tot op dit moment een goede ervaring. Nu in afwachting van de producten :)

Makkelijke en overzichtelijke site.

Fijne kleding met een goede kwaliteit

Ik koop regelmatig kleding bij Lascana en dat bevalt me prima. Altijd fijne, mooie kleding die ik met plezier draag

goede kwaliteit/prijs verhouding

goede kwaliteit/prijs verhouding

Fijn en prettig!

Eerder heb ik al wel eens eerder bij Lascana besteld, wat mij goed is bevallen! Je krijgt goede kwaliteit voor een relatief goede prijs!

Lascana: altijd wat te kiezen

Lascana: zijn mooie en exclusive kleding en acessoires, krijg altijd complimenten en draag ik met zelf vertrouwen:)

Goeie site, veel keuze, mooie korting

Keuze is makkelijk te maken bij deze zeer uitgebreide collecties. De korting is ook een mooi pluspunt!

Leuk mooi passende bikini’s

Elke zomer nieuwe zwemkleding van Lascana , gewoon omdat het super kwaliteit is , zitten geweldig , heel veel keuze en service Top .

heerlijk ontspannen winkelen.

lekker ontspannen winkelen vanuit je luie stoel, geen gedoe bij de kassa en het wordt ook nog thuis gebracht, wat wil je nog meer?? En ook de prijs maakt je blij. TOP!!!

Altijd goed

Super goede ervaringen met Lascana, goede kwaliteit en ook fijn dat je pas achteraf hoeft te betalen, als je weet dat het goed is.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.