makkelijk en overzichtelijk

Snel en eenvoudige handelingen

prima ervaring.

Mooie kleding en goed afgewerkt en goede materialen.

Tevreden.

Ik was tevreden over de jurk die ik vorige keer had besteld. Ik hoop dat het nu ook weer zo is zodat ik niet hoef te retourneren.

Benieuwd naar mijn nieuwe badpak.

Ik wacht op mijn bestelling, dan geef ik pas een cijfer

Lascana is mijn merk!

Geweldige kleding, leggings, jurken, tops, enz. Zijn allemaal Topen blijven erg goed. Veel aanbiedingen en geweldige kortingen. Ga zo door en ik blijf bestellen.

Fijne webwinkel in badmode

Bestel altijd mijn badkleding hier Goede pasvorm mooie kwaliteit!

Fijne producten tegen n mooie prijs

Fijne producten die snel geleverd worden. En n mooie prijs ook voor grote maten

Goeie pasvorm en mooie materialen

Alles klopt, fantastische materialen en pasvorm

Goede bhs voor een heel redelijke prijs

Eigenlijk bhs zonder beugel die wel voldoende steun geven. Een ook nog eens een stuk goedkoper dan vergelijkbare items elders

Goede website en mooie producten. Ben super tevreden

Met mijn prachtige bikini"s van Lascana voel ik me op het strand van Copacabana

mooie kwaliteit badkleding met een goede service

Leuke kleding voor goede prijs

Overzichtelijke website

Mooie kwalitatief producten

Mooie merken die lang mooi blijven. Goede kwaliteit!

Snelle levering en retouren gaat ook gemakkelijk. Op een vraag aan de klantenservice wordt snel gereageerd. Heel klantvriendelijk allemaal.

Klant en gebruiksvriendelijke website.

Snelle levering en gebruiksvriendelijke website.

snel, classy en super kwaliteit!

Snel ontvangen, classy en prachtige kwaliteit!!

Top spul!

Ik bestel hier altijd goede kwaliteit en erg snel in huis. Stuur bijna nooit iets terug de maten komen ook gewoon overheen met jou normale maat.

Nog geen ervaring

Mijn eerste bestelling.

Altijd goede en snelle service

De kleding is van zeer goede kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijke site

Leuke kleding

Ik vind Lascana leuke kleding verkopen omdat het ook om mooie stoffen gaat. Alleen jammer dat het zo duur kan zijn zeker ook als je een maatje meer hebt!Gelukkig kan ik soms met 20%korting kopen.

Fantastisch, mooi

Veel keus, mooie kleding, snelle levering

Mijn ervaring is dat ik bericht heb gekregen dat de broek er weer was.

Mijn ervaring is uitstekend

Goede service, mooie producten

Al verschillende producten gekocht. Mooie stoffen, prachtige kleuren, netjes afgewerkte naaigerei. Goede pasvorm en fijne draagcomfort.

Jammer dat niet alles op voorraad is.

Doordat niet alles op voorraad is betaal je meer bezorgkosten. Sowieso vind ik als je voor meert dan 80 euro besteld de bezorgkosten gratis zouden moeten zijn.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.