Geweldig!!

Echt mooie bikini, 's mooie foto, 's naar werkelijkheid en het zit fantastisch, heb me nog nooit zo zeker gevoeld in een bikini. Mooie kwaliteit! Daarom bestel ik opnieuw bij lascana

sportieve nette bh

Zit lekker en stevig en ziet er leuk basic uit... ideale bh voor actieve mensen.

Fijnzittende sportieve jeans

Sluit mooi aan en is hoog model. Zit heerlijk. Valt wel klein.

Mooie bikini's, perfecte pasvorm.

Ik heb al een aantal bikini's van Lascana ,met de iets hogere broekjes met koordjes aan de zijkant, verhullen me buikje. Voel me er zeer prettig en vrouwlijk in. Kleur en pasvorm blijven mooi zelfs na paar zomers te hebben gedragen. Weer 2 nieuwe kleuren besteld en staat de teller inmiddels op 6. Kortom super bikini's

Altijd een mooie collectie

Modern, kleurrijk, elegant en voor elke maat keuze. Ik koop graag bij Lascana. De kwaliteit is bovendien altijd perfect.

Leuke betaalbare kleding

Snelle bezorging. Kwaliteit prijsverhouding prima

Al eerder besteld, meteen erbij besteld, geweldig!!

Super, net binnen gekregen, perfecte maat, meteen nog een paar bij besteld.

Makkelijk bestellen. Super kwaliteit

Prachtige nachtjapon besteld leuk met kortingcodes mooi mee genomen in deze dure tijd. Verhouding kwaliteit en prijs is oké. Een aanrader voor iedereen niet over nadenken gewoon bestellen het is gewoon top.

Goede kwaliteit

Ik ben erg blij met de jurkjes van Lascana. De kwaliteit is meer dan prima. Pasvorm is ook prima alleen vallen de maten erg klein.

Prima service en levering

Mooie spullen

Prachtige kleding

Heel blij met mijn nieuwe bikini's! Nu hopelijk ook de korte broeken

Goed geslaagd.

Met de bikini's die ik heb gekocht ben ik zeker goed geslaagd. De bikini's zitten lekker en zijn goede kwaliteit. :)

Ingewikkeld

Ik ben als man zeer lang bezig geweest om mijn kleding die in de folder staat te kunnen vinden. De site gaat heel veel naar de dameskleding. Het is echt vermoeiend dit te ervaren. Zelfs bij home is het bijna niet te vinden om een onderscheid te vinden tussen heren en vrouwen kleding. Tevens de zoekwoorden voor merk H.I.S. vindt de zoekbalk niet op de site. Heel apart Moet echt klant vriendelijker worden gemaakt. Ik zet 50/50 met aanraden nu op Ja maar ben benieuwd of alles goed gaat en we op tijd een mail krijgen als er nieuwe shirts zijn waarvan ik gemeld heb om een bericht te ontvangen bij binnenkomst. Waarschijnlijk win ik hiermee nooit de 50 euro.

Mooie spullen op een overzichtelijke site

Ondertussen heb ik al diverse spullen bij Lascana gekocht en steeds weer kom ik hier graag terug. De kleding is van een goed kwaliteit en zeker de lingerie kan ik aanbevelen: veel keuze en mooie pasvorm.

Ik shop graag hier om mijn favoriete kleding te vinden

Prettige website, mooie kleding en goede service.

Verrassend

Ruime keuze, zeer goede kwaliteit en gemakkelijk om te bestellen!

Geweldig mooie kleding

Heel veel keuze en kwalitatief heel goede kleding en badmode. Snelle levering. Goede klantenservice. Dus in één woord Top.

Top,

Snelle bezorging, top bikini

Super merk

Dit merk bevalt mij het beste past meteen goed

De bestelde kleding is geweldig, het materiaal is van goede kwaliteit

De bestelde kleding is geweldig, het materiaal is van goede kwaliteit

Uitmuntend

Goede service en kwaliteit

Makkelijk en goede kwaliteit,snelle service

Goede kwaliteit en snelle service.

onlineshopbeleving optimaal

Van origine geen onlineshopfan , maar bij Lascana is alles perfect verlopen, en dat maakt online winkelen weer leuk

LASCANA

Een fijne online winkel waarbij veel (juiste) informatie staat. Verschillende foto's van alle kanten zodat je een juiste indruk hebt. Kwaliteit is ook altijd goed!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.