Veel keus, mooie badmode

Prachtige kleding!!

Leuke tips besteld! Mooie kwaliteit en niet te duur! Een echte aanrader!!

Top service mooie kwaliteit

Mooie spullen die je nergens kan krijgen

Erge mooie stof en goeie service

Zeer positief

Leuke kleding en goed zittende lingerie

What a great shopping experience

I have quite large breasts (size DD) so I find it super helpful that you are able to select not only your size, but also your breast size. This way I know that the bathers will fit on arrival and I will not be disappointed. What's more, the fact that you can pay only once you've received the items, means that you are not out of pocket if you decide to order a lot but only select a few. Of course I wish I could by 10 pairs each summer but that's a tad ridiculous if you don't live at the beach - even then. Overall, love the quality and experience when using Lascana!

Goed webshop veel keus en redelijke prijzen.

In een woord geweldig

In een woord geweldig. 50 eu kan deze oude man wel gebruiken

makkelijk te bestellen

De rok dat moet ik nog ervaren

Mooie kleding

Mooi en fijne kleding Jammer dat er niets met een grotere maat in staat of jurken met een mouwtje

Nooit terleurgesteld

Veel keus,alle maten,leuke kleurtjes Goede betaalbare lingerie

Mooie kwaliteit

Mooie degelijke kleding

Hele leuke en mooie artikelen!!

Ik bestel de eerste keer, de online shop is fantastisch. Maar afwachten hoe de service is!

Prima in orde

Het bestellen ging heel erg makkelijk en snel.

Makkelijk zoeken

Het is makkelijk en fijn zoeken.

Makkelijk en snel

Makkelijk navigeren op de site. Snel account aangemaakt en bestelling voltooid. Veel maten beschikbaar. Over de kwaliteit van de kleding valt nog niets te zeggen (nog niet ontvangen).

Duidelijke foto's, en ruime keuze.

Mooie site met veul keus, makkelijk te bestellen en snelle service

Komrn afspraken na en zijn daarom bestrpuwbaar

Prima ervaring, komen afspraken na

Tevreden!

Ik heb ondertussen 2x bij lascana besteld. Snelle bezorging. Fijn dat achteraf betalen mogelijk is. Prijs kwaliteit verhouding goed.

Tevredenheid

Super site,makkelijk in het bestellen en veel keuze,ik zeg DOEN

Fijne webshop en comfortabele mooie jurken

Een zeer fijne online winkelervaring. Je kan makkelijk zoeken en er staan duidelijke foto's. De kleding is net een beetje anders dan in andere webshops wat het extra leuk maakt om hier te winkelen.

Heerlijke pasvorm

Heel goede bestelling snel in huis. En de pasvorm is zalig. De stof is fijn niet zo synthetisch en de kleuren ook

Duidelijke website

Duidelijke informatie op website,makkelijk te vinden wat je zoekt

Perfecte bh's

Het vinden van een goede bh in een grotere maat leidt meestal tot dure bh's. Lascana biedt mooie, stevige en vrouwelijke bh's tegen een schappelijke prijs.

Makkelijke website; leuke bikini’s

Lascana heeft badpakken en bikini’s in alle maten en voor redelijke prijzen. Ik winkel er graag. De website heeft handige zoekfuncties waardoor je snel ziet waar jij zelf uit kunt kiezen.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.