prima website duidelijk en overzichtelijk

snel gekocht.

Fijn werkend

De website werkt fijn en gemakkelijk. Weinig kans voor fouten en veel keuze in het aanbod.

Mooie kleding

Mooie kwaliteit kleding, wordt altijd snel geleverd.

Veel keus en goede kwaliteit

Veel keuze en goede kwaliteit. Leveringen betrouwbaar. Zeer tevreden over alles!

Snelle afwikkeling

Goede site, snel doorheen te lopen Top!

Blij

Betaalmogelijkheden zijn goed Leuk assortiment veel keus ook in maten

Zijn altijd goed bij lascana

Heb altijd goede ervaringen met lascana dik tevreden

Mooie spullen van goed materiaal.

Fantastisch, goede service en snel afgeleverd

Hele fijn om bij Lascana te winkelen. Goede kwaliteit en perfecte service. Eenmaal klant, altijd klant :-).

Fijne overzichtelijke website

Mooie duidelijke foto's Makkelijk zoeken en ook mooie producten. Net even anders dan je al heel veel ziet.

Ruime keuze

Ruime keuze met mooie artikelen

Hele mooie en duidelijke site, overzichtelijk...ik kijk uit naar mijn 1e bestelling die ik gedaan he

Zoals eerder geschreven , zeer overzichtelijk. Moet de bestelling nog krijgen dus ga het ervaren ;-)

laagdrempelig, mooi en makkelijk

super makkelijk winkelen met mooie prijs/kwaliteit verhouding

Prima webshop

Tot nu toe geen problemen, altijd tijdig bezorgd en als er probleempjes zijn worden ze goed opgelost. Ga zo door.

Makkelijk om te bestellen

Fijne site ,alles is heel gemakkelijk om te bestellen.Ruime keuze en heel leuk, er zijn vaak mooie acties .

Vrouwelijke kleding

Veel keuze en mooie vrouwelijke kleding. Kwaliteit van de stof is wat minder zeer dun

Fan

Groot fan van Lascana en koop daarom regelmatig van Lascana. Van nachtgoed tot bh's of tankini's. Prijs kwaliteit is goed en heb ik de producten snel binnen.

Heel erg tevreden

Al verschillende keren kleding van lascana gekocht. Fijne stof,zit erg lekker, ik zou het zeker aanraden

perfect

de kwaliteit van Lascana is van hoog en ook de verzending van mijn bestelling gaat super snel.

2E AANLOOP GELUKT

In winkel geweest helaas geen broek te vinden. Online snel gevonden en besteld

Lascane heeft erg goede artikelen van topmerken. Ik ben er erg tevreden over en het is gemakkelijk om te bestellen.

Is goed,

Dat komt door de meningen van de andere mensen die het kledingstuk hebben aangeschaft. Het zou handig zijn als bij de foto's van de dames die het dragen wordt vermeldt wat hun lengte en de maat is die ze dragen. Op die manier kun je beter inschatten welke maat je kan aanschaffen.

Ik heb nog niets binnen,maar het bestellen en de entree met korting spreekt me wel aan

De kennismaking beviel uitstekend nu wachten op de boodschappen.

Goede kwaliteit.

Is een zeer prettig merk.

RELAXED BESTELLEN

Fijn kopen bij Lascana, zoeken en 'passen' vanuit je eigen huis. Dar is extra handig als je niet heel erg mobiel bent, Makkelijk kopen en minstens even belangrijk: ook makkelijk retourneren. Beetje jammer dat de verzendkosten niet vervallen als je boven een bepaald bedrag bestelt

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.