Altijd prachtige passende bikini's

Altijd positieve ervaring met Lascana.

Uitstekende service

Ik ben opzoek naar nieuwe bh's die aansluiten bij mijn lichamelijke klachten door chronische aandoeningen. Service is geweldig. Zowel telefonisch als via chat. Degelijk producten tegen schappelijke prijzen. Terugsturen, omruilen, het maakt niet uit. Alles wordt netjes geregeld!

Mooie kwaliteit

In 2021 ook dezelfde BH's bestelt en ik draag ze nog elke dag. Mooie kwaliteit tegen een mooie prijs. Een aanrader.

Fijn winkelen

Overzichtelijke website. Eenvoudig zoeken en bestellen. Snelle levering.

Mooie gevoerde stof van kwaliteit.

Fijne service, snel geleverd. De producten zijn van kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt heel tevreden mee!

Supergoed

Snel ontvangen, mooie bikini’s !

Makkelijk te bestellen

Ik heb al meerdere malen een badpak besteld via Lascana en ze bevallen goed. Mooie lijn.

Uitstekende artikelen

Snelle bezorging en als er iets niet voorradig is, je bericht krijgt als het wel op voorraad is.

Goede service en goede kwaliteit

Correcte levering en service. Klantvriendelijk

Fijn winkelen online

Alles naar wens

voor de trouwerij van mijn zoon prachtige kleding bij Lascana gekocht en ook nog betaalbaar!!

geweldig!!!!!!

Corect en simpel.

Goed.

superleuke winkel

Al eerder bikini besteld, nu een paar extra gekocht zeker met die voorjaarsactie. Super!

Mooie bikini.

Fijne bikini. Eindelijk een niet voorgevormde bikini. Past perfect (maat 40 cup D) de kleur zalmroze is wat feller dan op de foto maar voor mij geen probleem .

Goede kwaliteit

Goede service en meestal tevreden.

Snel en makkelijk

Goede keuze en collectie en makkelijk en snel te leveren

Mooi en kwalitatief

Kwaliteitsbadkleding. Mooie designs. Ook leuke beach wear.

TOP

Een hele fijn VERTROUWDE overzichtelijke site, met eerlijke reviews, en mooie prijzen. Blader er graag TE veel doorheen omdat het er allemaal zo aantrekkelijk uitziet, zien doet kopen :) Retourneren is ook geen probleem, verloopt altijd prima. Fijne medewerkers aan de telefoon. Al bij al: TOP

Top kleding

Ben altijd blij ,met dit geweldig product

Supermooie webshop en mooie kleding

Supermooie kleding en goede kwaliteit Alleen jammer dat je tijdens de bestelling moeilijk kan aangeven dat je een kortingscode kunt invullen. In dit geval was dat spring25 en het is me niet gelukt dat in te vullen tijdens mijn bestelling!

Top service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Bestellen maar kortingscode van 20% werkt niet

Jammer slecht geregeld, staat groot kortingscode SPRING20, maar invullen op de plek waar het moet lukt niet en dan nog bezorgkosten betalen voor een bestelling van bij €90. Slechte service!

Een fijne bh en snel in huis

De steun bh kocht ik in pruimenkleur. Deze bevalt zo goed dat ik hem ook de roze kleur heb besteld

Wisselend

Er staat dat ik als ik bestel via de app 20% korting krijg en ik geen verzendkosten hoef te betalen. Tot mijn verbazing werkt de kortingscode die op de nieuwe catalogus staat niet én worden er verzendkosten in rekening gebracht. Tevens kan ik bij artikel 6151845697 niet de gewenste kledingmaat aangeven, maar alleen de cupmaat. Wel mooie artikelen en voorheen was ik wel tevreden.

Overzichtelijk en makkelijk

Heel makkelijk en overzichtelijk shoppen van badpakken. Of de badpakken ook goed zijn moet nog blijken maar de site is heel duidelijk en goed te gebruikt.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.