Top winkel!

Leuke kleding, vooral hun eigen merk. Past perfecte goede kwaliteit. Ook de retouren worden goed en correct afgehandeld.

Altijd goede bikini’s en goede service

Uitstekende app

Echt een fijne eenvoudige app om te shoppen voor nieuwe mode, zeer veel keus en scherpe prijzen.

Kwalitatief mooie en moderne kleding

Alle bestellingen netjes en op tijd ontvangen. Kwaliteit is prima.

blij met mijn aanschaf

Mijn moeder kan ivm reuma de haakjes van een BH niet meer sluiten en met de aanschaf van een BH-hemd lost dit probleem op. Ze is er heel blij mee. Zojuist weer 1 besteld.

Ik heb al een paar keer wat gekocht,pasvorm en matrieaal isheel goe maten kloppen ook goed ben blij met alles mijn maat is 48

Zeer tevredenheid

super tevreden

Super mooie bh's en altijd goed passend, kon nooit een goed passende bh vinden en sinds ik hier bestel hoef ik echt niets anders meer. Ben super tevreden.

Ben heel tevreden over producten en levering

Snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit

Duidelijke informatie en prettigbin te vullen. Mooi dat ik als nieuwe klant 20% korting ontving!

Ik zal zeker vaker bij de jurken van Lascana gaan kijken!

Prachtige badkleding

Goed ontvangen en mooi en belangrijk badkleding is moeilijk online te bestellen maar bij Lascana geen probleem!

Fijn winkelen

Leuk variërend assortiment

Ik slaag er continue. Jammer dat als je iets hebt toegevoegd aan je winkelmandje dat je weer bij pagina 1 belandt ipv op de pagina verder te kunnen bladeren waar je gebleven was.

Rommelig

Verwarrend Otto en Lascana loopt steeds door elkaar. Ik vind het bijzonder verwarrend

Fijne app vanwege mooie kleding

Wanneer je een artikel aanklikt en weer teruggaat dan begin je telkens weer van voren af aan. Ik zou het fijn vinden als je dan gewoon weer verder kunt gaan vanaf waar je bent gebleven. Verder heel tevreden.

Zeer makkelijk en goede service

Zeer prettige bh 's voor een prima prijs .

Na lang gezocht te hebben in diverse lingerie winkels waar een bh soms wel 120 euro kost , kon ik de juiste maar niet vinden. Maar nu binnen 1 week 3 nuance BH 's gekocht en ik ben heel blij met zowel de prijs als de mooie kwaliteit bh.

Goeie klantenservice!

Ik kon de maat niet goed inschatten dus er worden nu 2 verschillende maten verstuurd om goed de goede maat te kunnen betalen, super!!

Top bedrijf

Bij jullie collectie is zoveel keus in badmode en heeeel betaalbaar!

Topper

Goede levering , service is prima word direct in orde gemaakt wanneer je wat retourneert.

Top wat een keuze.

Wat een grote sortering ook in merken

Fijne webshop

Webshop met mooie artikelen. Wel iets aan de prijzige kant als je geen korting hebt. Mooie kwaliteit badpakken met fijne corrigerende binnenvoering. Zit netjes. Blijven ook mooi. Fijn dat je ook een cupmaat kunt kiezen, echt een meerwaarde! Levertijd 3 weken, dat is wel lang.

Top artikelen

Erg leuke artikelen, snelle levering. Top service

Kwaliteit en goede service

De kleding en merken van Lascana zijn van perfecte kwaliteit. Online shoppen is een feestje door het ruime aanbod en de goede service (Verzending, achteraf betalen)

Ik zou graag ook via de app een retourmelding willen doen.voor de rest prima geregeld

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.