Fijne webwinkel Vertrouwd.

Lascana is een webwinkel met ruime keuze . Makkelijk winkelen vanuit je eigen huis, duidelijk alles beschreven. Ben zeer tevreden , ook als je iets koopt en het niet past . Ook dan is lascana een fijn en net bedrijf. Geen klachten , alleen maar positief !!!

Goed,snel efficiënt.

Goed,snel efficiënt.

Happy

Zo veel keus..... mooie kwaliteit..... de maten kloppen..... prijzen zijn top......makkelijk om te bestellen..... zo happy!

Snel geleverd en geen misleidende voorbeelden, ben altijd heel tevreden als ik hier bestel. Zeker een aanrader

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ik heb al vele malen bij Lascana besteld, veel keuze en goede producten, ook hun eigen merk. Daarnaast is de service prima, retourneren in een handomdraai gedaan. Kortom, ik blijf voorlopig bij Lascana bestellen.

Fijn ondergoed

Goed passende slips

Mijn ervaring = Alles overzichtelijk en snel en goed geregeld en verwerkt

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service

snelle levering, keurig verzorgd

leuke kleding, snelle levering

Geweldige kwaliteit en een rnorm ruim assortiment

Geweldige webshop!

Heel veel keus, mooie producten, goede kwaliteit! Echt een aanrader!!!

Ik heb twee jurken van Lascana

Mijn ervaring is mooie zachte kwaliteit en betrouwbaar

Duidelijk website en producten van kwaliteit

Fijne website, ik bestel hier eigenlijk altijd mijn bikini's. Goede kwaliteit en komt overeen met de foto's van de website. als ik een minpunt op moet noemen dan is het dat de modellen altijd zo slank zijn en toch veel borsten/billen hebben, ziet er thuis altijd toch anders uit. Niks mis met modellen die een wat meer voorkomend figuur hebben lijkt mij.

Mooie badpakken

Super mooie badpakken, en goede service

Mooie kwaliteit en kleur van foto klopt wat je ook besteld

Mooie badpakken leuke lingerie alles toppie

knophemd

Voor mijn moeder lang opzoek geweest tot hier dus die knophemd vond. Zij kan geen kleding over haar hoofd meer aan trekken dus dank je Lascana.

Super blij met me aankopen :)

Alles wordt netjes geleverd.ook het retour sturen gaat heel goed.het werkt allemaal fantastisch

Altijd snel de juiste beha

Geen zin om uitgebreid te winkelen en tijd te verliezen. Ik weet wat ik wil, dus eenvoudig bestellen op elk moment. Heerlijk!

Goede website

Overzichtelijk ingedeeld waardoor het prettig online winkelen is.

Ik vind de kleding van Lascana stijlvol

Hier kan ik het merk bestellen dat ik fijn vind

Ik zocht 1 bepaald merk broeken en bij Lascana vond ik de kleur en maat voor mij.

Relaxt shoppen vanuit huis, lekker gemakkelijk bestellen, I Love Lascana!!!!

Fantastisch geregeld! Super snel in huis en de evt retouren ook weer netjes afgehandeld, Ennn,.... niet meer de deur uit om te shoppen maar lekker een drankje doen met mn vriendinnen. vriendelijke groeten, Marianna

Goed verzorgd

Netjes op tijd

Fijne website

Makkelijke site om te bestellen.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.