Heb al meerdere complimenten gehad over mijn badpak cq bikini. Erg blij mee, ondanks mijn grote cupmaat.

Kwaliteit erg goed

Lascana biedt mooie producten van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Soms wel fijn als het sneller geleverd kan worden echter niet duidelijk of het aan de bezorger ligt of Lascana zelf. Daarnaast leuke items voor iedereen, voor dames met een maatje minder of een maatje meer. Ik ben in ieder geval altijd zeer tevreden.

Goede producten met goede prijs!

Fijne online winkel. Leuke mode!

Ik heb mooi badmode gekocht met een prima pasvorm. Blij mee!

Goede kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit van alles. Snelle levering, tot nu toe nog altijd top. Zoals het op foto staat, zo is het ook in het echt, je krijgt wat je ziet.

Vandaag mijn 3e badpak in 3 jaar gekocht, nooit ergens

Duidelijke website en altijd snelle en giede levering. Valt tot nu toe nooit tegen!

Fijne website

Mooie artikelen

Super Bra

Ik heb nog nooit zo’n lekker zittende BH gescoord en met die korting codes valt de prijs mee.

Overzichtelijke site met goed aanbod. Afhandeling perfect.

Dit is de tweede keer dat ik iets bij Lascana bestel. Vind het een prima overzichtelijke site met een ruime keuze. Ook het bestelproces verloopt prima. Ik ben 'verkocht'. Zal de volgende keer weer bestellen via de site of nu ook via de app.

Goed shoppen bij Lascana

Uitgebreide collectie van mooie kleding, voor casual, zakelijk, feestelijk. Voor elke gelegenheid vind ik hier wel iets moois.

Super snelle levering

Wat een mooie webshop had er nog nooit van gehoord via, internet kwam ik jullie tegen. Eerst een mooie badpak gekocht deze zit zo fijn. Nu een paar sneakers verheug mij op de komst van mijn aankoop. Zeer aan te raden. Dirkje vd Harst

Prachtige badpakken met prima pasvorm.

De site is goed gemaakt. De producten zijn leuk. Ik slaag altijd bij Lascana.

Het is heel fijn winkelen en de badpakken hebben een geweldige pasvorm.

Alle bestellingen prima bevallen

In de loop der jaren heb ik verschillende badpakken, joggingbroeken en bh's besteld. De maatvoering was altijd prima en de kwaliteit ook. Als ik geen keuze kon maken tussen 2 kleuren, bestel ik er 2 en kan ik met een kleine betaling het ene product zonder probleem terug sturen. Waarna ik dat ene product achteraf afreken. Het is ook altijd makkelijk even te chatten met een medewerker. Prima service. Helemaal tevreden.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Top. Zeer aan te bevelen

Super zonnige kwaliteitskleding

Mooie pasvorm, goede kwaliteit en snelle service. Ik

Zeer goede service van Lascana. Ben erg tevreden over de kwaliteit.

Heel veel om uit zoeken en voor ieder wat wils.

Door mijn dochter ben ik bij jullie ,, Lascana,, gekomen, en.......geen spijt

Leuk site

Ik heb net iets besteld en ik kreeg 3 waardebonnen, geweldig!!

Prima site

Makkelijk te vinden wat je wilt, grote keuze

super fijn bestellen

Super fijn en makkelijk is hier alles te bestellen

Bestel altijd badpakken van Lascana , zitten zeer comfortabel en een mooie pasvorm !!

Gemak

Bij Lascana kan ik makkelijk mijn kleding op vele vlakken uitzoeken. Uitgebreid aanbod en diverse prijsklassen. Zeer tevreden.

zeer ruime keuze in bikini's, prachtige kleuren !!

Deze site net ontdekt, zeer ruime keuze, snel in huis en reuze tevreden. Vandaag nog een besteld en ik hoop dat ik hier ook heel blij mee zal zijn.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.