Shoppen is duidelijk en goed uitleg qwa je maat enz

Makkelijk en veilig shoppen mooie producten geweldig gewoon

Bijzondere artikelen in vele maten

Duidelijke site, genoeg en goede foto's. En in ieder geval alle maten op voorraad. Nu nog wachten of volgens afspraak geleverd wordt!

SUPER

Alles makkelijk gevonden wat ik zocht.Van wat ik kon zien is er goede prijs kwaliteit verhouding

Goed!

Makkelijke site om te shoppen en te bestellen!

Veel variatie voor een nette prijs en goede kwaliteit mooi aanbod en snelle levering

Mooie en betaalbare lingerie

Deze bh's zijn goed van pasvorm , mooi en redelijk van prijs.Draag al jaren bh's van Lascana zitten heerlijk en zijn mooi.

Topkwaliteit

Lascana geeft gegarandeerd een schitterende collectie van prachtige lingerie en badkleding.

Makkelijk

De website is erg overzichtelijk. Kleding word netjes in categories onderverdeeld. Een wensenlijst maken gaat heel snel en de producten weer verwijderen ook. Ik vind het een erg prettige website waar je met een paar klikken leuke dingen kunt bestellen.

What you see is what you get.

Snelle afhandeling. Pasvorm altijd goed.

Zeer te vrede

Lascana heeft mooie producten van goede kwaliteit. Prijzen zijn ook betaalbaar. Voor ieder wat wils eigenlijk. Wel vind ik de in de tijd van tegenwoordig de levering wat lang duren. Maar na een aantal keer besteld te hebben weet je dit en houd je daar rekening mee.

Zeg het voort, bij Lascana goed gescoord!

Ruim aanbod en goede service

Hele mooie site en bestellen gaat gemakkelijk

Heb vandaag voor het eerst de site bekeken. Heel aantrekkelijk en het bestellen is heel gemakkelijk. Kijk uit naar het badpak., Hoop dat het in het echt net zo mooi is als op de site.

Altijd goed

Er is altijd wel een artikel naar mijn smaak.

Super badpakken, fijn achteraf betalen en snelle levering!

Top badpakken, fijn achteraf betalen en snelle levering!

Heb al diverse badpakken bij Lascana gekocht en altijd tot grote tevredenheid. Nu weer een nieuwe besteld dus mijn verwachting is weer hoog.

Duidelijk en makkelijk

Overzichtelijk, snel en mooie kwaliteit

Mooie en overzichtelijke website

Goedendag medewerker, Via Google opzoek naar een badpak en werd gelijk met mijn ogen gelokt naar jullie site. Overzichtelijke site met mooie foto's. Makkelijk om er een badpak te bestellen. Groet, Amanda

De van maat en de pasvorm van de jurken zijn prima. Na het wassen lijven ze ook mooi.

Tevreden

Super te vreden met jet service en qualiteit

Fijne winkel en geweldige kwaliteit Top geregeld en geleverd

Ook voor de kleine budget

Net wat lingerie wezen shoppen hier. Een paar mooie lingerie setjes besteld voor een mooi prijsje. En heel fijn dat er ruime keuze is voor maat 70c en nog leuke ook! Ik ben heel erg benieuwd hoe ze in het echt eruit zien en hoe ze zitten.

Top kwaliteit

De mooiste badpakken en bikini's krijg je bij Lascana !!!!

Gebruiksvriendelijk

Duidelijke site jammer dat kosten van afterpay niet te zien waren. Fijn dat dat kan.

prettig bestellen

goede keus en mooie afhandelinglen

Altijd hele goede service en vlotte bezorging....super tevreden

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.