Als een piek in de kerstboom

Hetgeen ik bestelde was top uitgevoerd. Artikel goed,verpakking zoals het hoort. Kortom een aanbeveling!

Goede site en overzichtelijk

Leuk de korting van Santa zeker als je voor het eerst besteld!

Goede site en overzichtelijk

Leuk de korting van Santa zeker als je voor het eerst besteld!

Ik vind de producten mooi

Is makkelpijk te bestellen

Goede fijne webshop!

Snelle nette levering!

Goede service .

Veel gezoek

Effen kijken wat t is en 2 of 4 dagen is lang

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling.

Het artikel werd snel bezorgd en was precies wat ik ervan verwachtte ! Zal Lascana zéker adviseren aan mijn vriendinnen !

Prima kwaliteit en op tijd super

Altijd tevreden

Altijd mooie kwaliteit

Mooi kwaliteit, veel variatie in assortiment en snelle en betrouwbare levering

Heerlijk relax vanuit de stoel wat moois bestellen

Assortiment is uitgebreid

Supersnel

Mooie kwaliteit van zowel de kleding als de schoenen. Het assortiment is niet mega groot maar biedt genoeg. Het wordt ook snel geleverd. Ik zou zeker een kijkje nemen als je dat nog niet hebt gedaan

s.Oliver RED LABEL Beachwear Pyjama in lang model

Very Nice model and easy ordered , Looking foreward to recieve it soon.

goede vriendelijke klantenservice

Vriendelijke behulpzame klantenservice

Prijs kwaliteit super

Fijne website Fijne artikelen Heb schoenen gekocht zitten heerlijk

Prima geregeld

Fijn winkelen!

Veel keus in wat je wilt kopen. Altijd dus wel iets wat goed uitkomt.

Prima service en kwaliteit

Ik heb al verschillende malen artikelen mogen ontvangen, van blouses tot lingerie. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Retouren is geen probleem en prima levertijd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Ruime keuze op de website

Genoeg te kiezen bij Lascana, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

NIET GOED

Ik probeer al meer dan een week mijn nieuwe e-mail naar jullie door te zenden maar wordt steeds geweigerd. Jammer. Uiteindelijk weer via oude email adres. Voorts zeggen/schrijven jullie 25 procent korting echter wordt ook niet automatisch gegeven voor black Friday. DUS VALSE VOORWENDSELS EN EIGENLIJK ******. ZOU NETJES ZIJN ALS JULLIE ALSNOG DIE 25% BEDRAG ZOUDEN TERUG STORTEN OP MIJN REKENING. IK HEB HIERONDER MIJN NIEWE EMAIL INGEVOERD MIEKE COMES

Overzichtelijk

Goed te vinden wat ik zoek en veel keus.

Blij mee!!

Altijd genoeg keuze, altijd een snelle bezorging en goede prijzen met vaak kortingen. Ik ben een tevreden klant!

Heel tevreden ,al meerdere zwempakken besteld . Zitten allemaal top. Fijne levering, en achteraf betalen gaat ook prima . Al met al ben ik zeer tevreden.

Fijne duidelijke site

Fijne en duidelijke website, genoeg keuze, ook in grote maten.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.