De enige met mijn maat,geweldig

Ik heb na operaties een moeilijke maat overgehouden nk 115 B.alleen jullie hebben die .ik ben er heel blij mee

top

Altijd mooie , kwalitatief goede kleding!

Overzichtelijk

Ik korte tijd zie je of er iets naar je zin bijzit, waat je op andere sites je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik ben zeer tevreden over Lascana lingerie en nachtkleding. Goede pasvorm en betrouwbaar in maatvoering. Ik wil niet anders dan Lascana.

Bestellen ging prima

Bestelling prima. Levering afwachten

Lascana betaalbaar en servicegericht

Ik koop meestal Felina BH's bij Lascana. Goedkoper dan bij andere winkels en de service is prima. Leveren zoals beloofd.

Prima website, goed assortiment

Duidelijke site, producten makkelijk vindbaar.

Uitstekende service

Gemakkelijke website en snelle levering

Super blij met mijn nieuwe pijama!

Ik heb onlangs een super leuke pijama besteld! Ik heb hem nogmaals besteld zodat ik hem vaker kan dragen!

Ruime keuze aan kleding.

Jammer, dat voor 1 maat groter altijd moet worden bijbetaald. Verder heel erg tevreden.

Top site met super comfy en mooie kleding!

Mijn ervaring met Lascana is heel erg goed! Oa heerlijk zittende lounge kleding Zelden iets teruggestuurd! Snelle levering en goede kwaliteit.

Makkelijk en snel.

Mijn eerste bestelling ging makkelijk en supersnel. En achteraf betalen bij de eerste bestelling. TOP!!!!

snelle levering, goede kwaliteit

nu al verschillende kledingstukken besteld,. snelle levering, goede kwaliteit retourneren erg simpel

Geweldige site, mooie producten, snel en makkelijk te bestellen.

Dubbel

Teleurstellend dat grotere maten duurder zijn! Dat is toch niet meer van deze tijd!!

Super! Top service!

All went well, order the second time from here.

Mooie, betaalbare kleding, makkelijk en snel besteld

Gewoon prima

Koop veel en vaak bij LASCANA, mooie spullen die fijn zitten Qua stof en pasvorm, na het wassen ook OK,

Mooie kwaliteit en meestal snel in huis

Fijne overzichtelijke site

Ik kan alles snel vinden en het is perfect geordend.

goede service en mooie artikelen!

Al jaren koop ik mijn badpakken bij Lascana en ik ben een tevreden klant.

Tevreden met bestelde artikelen

Omdat ik moeite had met het kopen van de juiste bh ben ik terecht gekomen op jullie site. Afgelopen maanden heb ik een aantal bestellingen gedaan (aankopen bh's) en dit is mijn zeer goed bevallen. Maat zit perfect en kwaliteit is goed.

Ik heb goede ervaring met de service , kortom ik ben erg tevreden .

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.