Prima website, leuke keuzes.

Het gemak van thuis uitzoeken.

Superfijn

Fijne website met een groot assortiment en betaalbare prijzen

prettig winkelen

dit is mijn eerste aankoop

FANTASTISCH!!

Ik als verpleegkundige doe mijn werk al jaren op de FANTASTISCHE sneakers van LASCANA!! Lopen heerlijk en zien er ook nog eens FANTASTISCH uit!! Liefs van een LASCANE liefhebster!!

Bikini gekocht zeer tevreden

De Bikini zit perfect zal hem zeker aanbevelen, ze mogen wel meer grotere maten in de collectie brengen.

Mooie producten, prijs kwaliteit verhouding is goed.

Ik bestel graag bij Lascana. De producten zijn mij nog nooit tegen gevallen. De Kwaliteit is goed en het ziet er in het echt net zo uit als op de foto’s. De pasvorm is prima en de leveringstijd is goed.

Prima ervaring

Bestellingen worden meestal snel bezorgd en kwaliteit kleding is goed

Altijd weer iets nieuws.

Als ik op zoek ben naar weer iets apparts dan ben je bij Lascana altijd bij het juiste adres. Altijd weer opnieuw leuke nieuwe kleding die goed te combineren is. Ben blij dat ik steeds weer nieuwe ideën krijg in de catalogus van Lascana. Dank jullie wel.

Hoge kwaliteit en veel keus!

Ik shop heel graag op Lascana vanwege de ruime keuze en hoge kwaliteit producten. Het grote maatbereik maakt het eenvoudig om voor iedere vrouw te vinden wat ze zoekt. De website is overzichtelijk en de afhandeling en service prima. Ik kom er iedere keer weer met veel plezier terug. Oftewel: een dikke aanrader!

Fantastish!

De bh is van uitstekende qualiteit en zeer aangename katoen voor mij gevoelige huid. De Petit Fleur modellen zijn prachtig voor mij 90D maat. Zo veel bh om van te kiezen dat ik ben van mijn bh koop stress af! Dank u well.

Snelle levering.makkelijk retour en goede kwaliteit

Ik bestel nu net mijn 2 e BH bij Lascana en ik wil niet meer anders!

Super bh

Zit heerlijk

Fantastisch !!!

Heb veganistische laarzen besteld, zitten perfect. Voor mij bijzonder, wat stevige kuiten en vaak dus duur uit. Nu voor nog geen 70 euro inclusief bezorgkosten. Vandaag een paar overknee besteld!!!!!

Lascana is een prachtig merk

Lascana is een prachtig merk en mooi pasvorm.

Lascana maakt waar wat ze beloven!

Alles wat ik tegenkom op de website klopt, is helder en duidelijk!

Keuze word wat ruimer

Steeds vaker zie ik meer leuke keuzes voor jongere vrouwen met een maatje meer, dit ervaar ik als zeer prettig

Prima met 1 nadeel

Waarom moet ik om te bestellen een account aanmaken. Maakt kans op datalek groter en het helpt mij als klant totaal niet.

Vind het fijn om aan kopen te doen bij Lascana!

Omdat het meestal op tijd bezorgd wordt en wanneer het niet goed is makkelijk het product retour te sturen!!

Super!!!

Super mooie beha, zit heerlijk. Past goed!

Mooie artikelen , en betaalbaar.ik bestel met plezier bij Lascana.

De site is makkelijk bedienbaar, behalve dat bovenaan niet gescrold kan worden in de pagina’s

Goede ervaring met de site gehad.

Top en veel keuze

Ben blij dat er beha’s zijn met mijn maat en zoveel keuze

super kwaliteit kleding

Mooie pasvorm, voor een eerlijke prijs

Leuke kortingscode

Fijne producten, leuke korting

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.