Er zijn zeer veel leuke lingerie aanbiedingen!

Goed passende aankopen gedaan

De bh’s zijn geweldig. Zeker voor mijn maat. Erg veel keus en goed betaalbaar ook!

Wat ik ook bestel het Is altijd goed,en altijd tevreden.

Goede kwaliteit van materialen en juiste maten

Uit eerdere bestelling ben ik zeer tevreden!

Makkelijk bestellen

Duidelijke site en ruim assortiment. Bestellen gaat makkelijk .

Snel en leuk

Snel en leuke kleding

Goedemorgen klantvriendelijkheid.

Was niet goed gegaan, maar werdmeteen keurig afgehandeld.

De site voor mij

Ik vind Lascana een erg leuke site met hele mooie en kwalitatief goede kleding. Ik mis nu alleen nog wat meer winterkleding. Koop online eigenlijk alleen nog maar bij Lascana.

Fijne webshop

Fijne webshop met een groot assortiment. Artikelen zijn makkelijk te vinden in de online shop. Duidelijke omschrijving artikelen. Klantenservice ook altijd vriendelijk en bereidwillig.

Bestelling is vaak altyd goed. Ik heb nog niks terug gestuurd. Kleding is tot nu toe oke

hele mooie bikini's

mooie bikini's op een fijne site. goede prijs kwaliteit verhouding. nette service

Beperkte leuke keuze

Goede service en smaak

Makkelijk

Erg makkelijk menu om te vinden wat je zoekt! Was binnen 5 min klaar. En heb 2 bh. Bij ander sites hebben ze 9 van de 10 keer nooit mijn maat.

Kon alleen kortings bon niet verzilveren

Kon kortingsbon niet verzilveren toch zonde

Ik heb vaak bij Lascana besteld en tot nu toe ben ik k zeer tevreden met de kwaliteit,alleen vind ik het jammer dat niet alle maten dezelfde prijs hebben. Ook blij dat je in termijnen kan betalen

Goede kwaliteit, ruime keuze.

De BH is top! Goede pasvorm, zit lekker en heeft fijn draagcomfort. Ik heb er meerdere besteld.

Top webshop, fantastische kwaliteit kleding!

Top webshop, jullie zijn de enige die goede katoenen bh’s verkopen Ik heb wel eens ergens anders gekocht maar dat ging altijd mis Dus erg blij met jullie! Top bedankt!

De eerste keer dat ik bestel, ziet er goed uit.

Dit kan ik nog niets van zeggen, het is de eerste keer dat ik bestel.

Meppels goed

Prima website, snelle manier om te bestellen. Meppels goed!

Mooie modieuze artikelen

Goede kwaliteit, snelle levering. Leuke shop

Mooie kleding en prettige webshop

Lascana biedt mooie kleding. Het bestelproces is eenvoudig en levering altijd netjes binnen de aangegeven tijd. Ook retourneren is geen probleem, al wil je natuurlijk altijd de kleding liever houden. Ook blijft na het wassen de kleding netjes. De stoffen die ik tot nu toe gekocht heb zitten heerlijk en comfortabel. Ik beveel Lascana dan ook graag aan.

Eerste bestelling

Eerste bestelling gedaan. Geen €5,- korting voor nieuwsbrief en/of geen 20% Fall korting. Totale misleiding! Nu al spijt! Voel me bedonderd. Geen uitleg niets!

Verrassing

Had nog nooit iets besteld van Lascana, maar was erg verrast door de kwaliteit, pasvorm en modelletjes. Zeker een merk om te onthouden en vaker te bezoeken!

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Altijd fijne producten. Correcte levering.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.