Goede kwaliteit

Truien rok prima

altijd prima in orde

lascana heeft leuke mode, ik koop er graag, snel geleverd, betrouwbaar!!

Overzichtelijk

De web pagina is overzichtelijk en werkt goed. We hebben onze eerste bestelling gedaan, ben benieuwd naar de artikelen. Hopelijk tot ziens

Ontzettend snel en efficiënt geholpen door de Klantenservice

Hele goede ervaring, ik ben tevreden met de tot nu toe aangeschafte producten en de hulp van de Klantendesk.

snel te bestellen

ruim assortiment en makkelijke site via internet

Topinternetwinkel

Super internetwinkel

Top aanbiedingen

Vaak aanbiedingen.

Kwaliteit

Geweldige producten de pasvorm is top en de kwaliteit is geweldig. Goede ondersteuning en knelt niet Echte aanrader

Eenvoudige, duidelijke en soepele bestelling

Als reclame kwam dit vest tevoorschijn. Precies de camel kleur die ik nog zoek. Het leuke is dat er nu een kortingscode geldt van 20 procent herfstkorting. Dit trok me over de streep om dit toch wel vrij prijzig vest te bestellen. In de verwachting dat het dan ook van goede kwaliteit zal zijn. En deze ervaring hebben we tot nog toe wel van Lascana / Otto.

helemaal geweldig

ik heb hier nog nooit besteld maar snelle levering maar nog veel belangrijker de laarzen die ik heb besteld zitten echt helemaal geweldig. Ik heb ook wat bredere kuiten en het zit helemaal gegoten en als een 2e huid. Ik zei voor de grap als ze ze ook in het zwart en wit hebben dan bestel ik die ook. En ja haar die hebben ze ook. Dus ik heb nu 3 paar besteld.

Fijne webshop met mooie kleding

Mooie, vrouwelijke kleding voor een prima prijs. Kwaliteit is goed, mooi gebruik van materiaal. Ik bestel regelmatig bij Lascana en als ik wil retouren dan komt het geld altijd terug. Ik ben al jaren vaste klant!

Met een beloofde korting van 20 euro kreeg ik er maar 5,60, teleurstellend

Teleurstellend

Lascana is goed winkelen. Je krijgt wat je ziet.

Heb altijd de juiste producten binnen een paar dagen.

Geen van de kortingscodes werken. Voel me behoorlijk misleid

Geen van de kortingscodes werken. Voel me behoorlijk misleid

Ik ben zo tevreden over de kwaliteit en alles!!

De maten van de kleding zijn perfect..ik heb de keren dat ik heb besteld nooit wat teruggestuurd..

Mooie en kwalitatief hoogwaardige spullen!

Fijne site! Ik bestel altijd meer dan de bedoeling was!

Tot nu toe prima

Snelle verzending en makkelijk achteraf betalen

Fijne website

Fijne website met mooie artikelen :) erg leuk!

Duidelijk en makkelijk

Duidelijke kleurrijke site

Leuke Kleding van een goede kwaliteit

Komt goed over de post aan

Ik ben eigenlijk altijd tevreden. Het past goed, staat mooi.

Goede kwaliteit

Erg blij met de geleverde producten

Prima ervaring

Prima ervaring met dit merk. Mooie kleding, super kwaliteit

Fantastisch zittende kleding voor scherpe prijs

Ik heb voor afgelopen zomer 2 bikini’s, en een aantal jurkjes gekocht en ik heb die met plezier gedragen. Goede comfortabel pasvorm en scherp geprijsd. Ik ben er erg blij mee!

Goed kwaliteit badmode

Ik bestel mijn bikini's altijd bij lascana, omdat de kwaliteit en een goede pasvorm heeft!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.