Volop keus

Kon heel gemakkelijk bestellen wat ik zocht.

Zeer tevreden!

Goede levering, genoeg tijd om erover na te denken en mooie producten! Ik ben zeer tevreden!

Snelle service, goede kwaliteit

Mijn bestelling kwam snel, maten van de kleding klopten en kwaliteit was wat ik er van verwachtte. Inmiddels m'n volgende bestelling geplaatst!

Super gebruiksvriendelijk website

Al zoekende kwam ik deze website tegen. Het handigste is de sub verdeling en dan als extra ook nog de vele filters. Hierdoor werd het zoeken vele malen makkelijker. Negligés besteld, kom hoer zeker vaker terug zo overzichtelijk….

Ziet er altijd goed uit

Mooie collectie

Mooie goede kwaliteit badkleding

Vlotte service , Heb 3 badpakken en 1 bikini besteld de afgelopen jaren. Zit perfect nooit terug hoeven sturen. Goede kwaliteit!

Zeer tevreden!

Ik koop tegenwoordig altijd mijn bikini's op Lascana. Het heeft een groot aanbod aan lingerie, sport- en zwemkleding voor dames. Dit geeft mij de mogelijkheid om te combineren en leuke setjes uit te zoeken. Ik ben zeer tevreden over Lascana.

Ruime en veelzijdige keuze in badkleding maar gebruiksonvriendelijke website

Om makkelijk een goede keuze te kunnen maken is het heel lastig dat de bladzijde slechts een pagina terug of vooruit kan. Ook is het lastig dat de aangeboden kortingscode niet al op het bestelformulier vermeld wordt.

Mooie kleding

Producten die ik bestel van Lascana zitten altijd goed en hou ik vrijwel altijd. Maar klopt ook.

geweldig

Tevreden wat ik besteld heb deed helemaal aan mijn verwachtigen. en heb vandaag weer besteld.

Mooie badkleding

In eerste instantie ging ik naar de site omdat ik de badkleding mooi vond. Toen zag ik dat jullue ook kleding verkopen.

Helemaal prima

Snel en makkelijk

Snelle levering , zeer goede kwaliteit

Zeer snelle levering en mooie kwalitatieve spullen! Ook als er spulletjes niet passen , retournerende spullen worden snel verwerkt.

Wat een grote keuze in maat en daarbij ook keuze in cupmaat

Ik kijk voor het eerst bij Lascana badpakken en was zeer verrast door de grote keuze en dan bij iedere kledingkast apart een cupmaat te kunnen kiezen.

mooie site

mooie overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen ook grote cupmaten zijn beschikbaar. TOP!!

Originele trendy kleding, lingerie erg mooi en comfort

Zie hierboven

Prachtige negligé ❗️

Voor mijn vakantie in Kroatië heb ik een prachtige oudroze negligé van Triumph besteld, op tijd ontvangen en met veel plezier gedragen. Het mooie van deze negligé is, dat ze dienst doet als nachtjurkje, maar ook als onderjurkje❗️ Onder mijn transparante beach-jurk stond ze prachtig met haar mooie kanten bandjes. Groet van Lies

Ben heel blij met bh Essential minnimizer w, draag hem jaren toppie

Zoals ik zeg hier boven, toppie, graag blijven leveren met vriendelijke groet

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb meerdere keren kleding gekocht bij Lascana, de kleding heeft een mooie pasvorm. De kleding wordt goed weergegeven op de foto’s in de webshop, het is net zo mooi als op de foto.

Prachtige kleding met goede pasvorm

Ik ben heel tevreden, de kleding ziet er heel mooi uit. En ben blij om hier te bestellen. Ook goede service als je een product terug stuurt. Ik blijf hier nog een meer bestellen.

Goede website.

Mooie modellen badpakken. Ben heel benieuwd naar de zending en de kwaliteit.

mooie producten, maar website werkt niet optimaal!

Wat ik jammer vind is dat als je een item, dat je leuk vindt, aanklikt en je wil dan terug naar het overzicht, je niet terug gaat naar waar je gebleven bent, maar weer helemaal bovenaan moet beginnen. Dit is volgens mij een kleine aanpassing en voorkomt veel irritatie.

Vlot gevonden

Vlot gevonden en vlot geleverd, top!!!!

de Wilde v Bracht

De kwaliteit van de pyjama is prima, wat wil je nog meer!

Prettige site

Mooir overzichtelijke site met leuke schoenen!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.