uitstekend

Een mooi goudkleurig snoer zoals ik me dat had voorgesteld. Ook een snelle levering.

Prima en snelle service

Mooie snoer besteld, kleur groen komt ook overeen met de foto

goede spullen, nette prijzen, snel geleverd, klachtverwerking 100%: TOP

ik had wat spullen nodig om een lamp te maken, Snoer&Zo heeft een prima overzichtelijke site om alles bij elkaar te zoeken voor goede prijzen. Nog wat reserve stekkertjes en zo er maar bij gedaan. Na ontvangst bleek een moer een fout in de draad te hebben waardoor het ding vastliep; het was een moer van 75 cent, meer dan portokosten als ik het ding op zou sturen, dus ik had alleen een mail gestuurd met de melding dat de moet het niet deed. Ik kreeg per omgaande een nieuwe moer opgestuurd. TOP, da's Service!

De levering was snel en correct.

Ik vond het heel prettig dat er aangeven is op de website wat je kunt verwachten met betrekking tot de datum van levering. Die kwam overeen met wat er stond. Ook verrassend vond ik na een worsteling met een fitting van een ander bedrijf dat ik me veel ellende had kunnen besparen als ik de info pagina over kindersloten in fittingen had nagelezen op de website. Mijn lampen branden en ik ben blij met mijn snoertjes.

Vriendelijke en duidelijke website. Goederen snel geleverd!

geheel tevreden en zeer aan te bevelen

Het product voldoet geheel aan de verwachtingen en werd precies op de beloofde datum geleverd.

Product is zoals omschreven werkt ok, vlot verzonden. Wel erg prijzig! Maar s een kwestie van vraag en aanbod.

Goed en snel

Goed en snel

Vlot

Snel geregeld

Snel het bestelde geleverd. Keurig verpakt

Zie bovenstaande

Bestelling is soepel en juist verlopen

Proefstukje stofsnoer veel te duur

Ik heb een proefstukje stofsnoer/strijkijzersnoer besteld, en dat kostte 3,50 inclusief verzenden. Dat vind ik echt veel te duur. Aan materiaal kost het niets, als je vergelijkt met de meterprijs. Daarbij kan het gewoon in een envelopje door de brievenbus, dus de verzendkosten hoeven ook niet meer te zijn. Ik vind 1 euro een goed bedrag voor een proefstukje, en dit voelde echt als oplichterij. Omdat het goed snoer was, heb ik er vervolgens wel 6 meter van besteld, en dat is netjes geleverd.

Snelle levering, veel keuze!

Veel keuze uit verschillende producten, kwalitatief goed. In de middag besteld en de volgende dag in huis, perfect!

heel veel keuze

Prima levering, goed verpakt en bovenal een enorme keuze in snoeren en armaturen. Zal hier zeker vaker bestellen.

Super snel geleverd.

Zeer goede ervaring. Zonodig bestel ik hier weer.

Supersnelle levering

's avonds om 21:05 u een bestelling geplaatst, de volgende dag in de brievenbus. Super

Alle losse onderdelen netjes bij elkaar in een doosje. Alleen was een onderdeel een andere kleur dan ik had besteld. Verder prima. Een van de weinige shops met breed lampenonderdelen assortiment. Mis alleen rampamoeren in het assortment, met lampenschroefdraad aan de binnenkant.

snel en zorgvuldig

goede beschrijving en snelle levering

Goed en overzichtelijk.

Overzichtelijke productadvertering en snelle respons/levering

overzichtelijke product advertering en snelle respons/levering

Snelle en goede levering

Product is van goede kwaliteit.

Netjes en vlot verzonden

Goede spullen, netjes en vlot verzonden

Super behandeld

Ik had meerdere vragen over het benodigde aansluit matriaal om meerdere lampen te voorzien met stofsnoer, ze hebben me uitstekend geholpen en gelijk alles besteld. Spullen waren volgende dag binnen en alles kunnen monteren. Uitstekende service.

prima site, snelle levering

wat betreft snoeren en mooie, overzichtelijke site, enorme hoeveelheid kleuren, zeer goede prijs en snelle levering. Helemaal tevreden mee!

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.