Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Conform de website. Correct en snel.

Pluspunten

Alles OK

Pluspunten

Overzichtelijke site. Goede respons op vraag over de bestelling. Voordelig geprijsd.

Helaas deed PostNL er een week over om de briefpost af te leveren. Wellicht op de site een paar woorden besteden aan de huidige prestaties van PostNL. (Klant kan tegen meerprijs kiezen voor versturen als pakketje overigens, dat vind ik helemaal goed)

Pluspunten

Zeer snelle levering van het juiste materiaal en petfect te volgen.

Pluspunten

Pluspunten

goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Ik bestelde net na de tijd dat het bestelde nog de volgende dag zou komen maar na een telefoontje werd beloofd dat het de volgende dag bezorgd zou worden, wat ook gebeurde. Top!

Pluspunten

Pluspunten

- duidelijke website - ruim assortiment - goed bestelproces - snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel, goed de klant op de hoogte houden van de status.

Verpakking slecht. Ik had een snoerschakelaar besteld die met plakband in een envelop zat geplakt, zodat ik eerst alle plakresten kon gaan verwijderen. Svp anders verpakken een volgende keer.

Pluspunten

Snelle levering, nette prijzen, keurig verpakt, goede instructie op de site hoe met kabels om te gaan.

Pluspunten

Ook voor kleine orders kun je bij snoer en zo terecht.

Pluspunten

Goeie spullen, vlotte levering en dito verpakking.

Goed tellen bij het inpakken. Bij mijn laatste order ontbrak een stekker. Geen ramp. Wordt bij de volgende bestelling vast netjes opgelost. Kost jullie helaas wel de vijfde ster.

Pluspunten

Perfecte service!!! Al heel veel besteld en altijd service op maat! Spullen worden altijd netjes op tijd geleverd en men is altijd bereikbaar voor vragen! Echt een perfecte onderneming waar ik graag mijn spullen koop.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekend verpakt

Pluspunten

Alles perfect geleverd en ingepakt. Handleidingen op de site, kind kan de was doen!

Meer assortiment aanbieden

Pluspunten

Vriendelijke service en snel ook!

De afwerking van de lampen die ik kocht: porceleinen fitting met een opalen globe valt een beetje tegen. Het glas is niet egaal en er zit een dikke lasnaad midden in de globe.

Pluspunten

Bestellen gemakkelijk, aflevering goed en snel. Dus top gedaan

Pluspunten

Snel verzonden in een doosje volgestopt met anti breek plastic dingetjes. Perfect dus voor lampen!

Pluspunten

SNOER&ZO heeft de juiste spullen, in dit geval een mooie en functionele afdekplaat voor een centraaldoos, met de functie dat je er een lamp aan kunt hangen. Ze zijn snel met leveren. De website is eenvoudig te bedienen.

Jan van Gentstraat 116

1171 GN Badhoevedorp

Over SNOERENZO

Wij zijn SNOER&ZO en houden van unieke & zelf gemaakte lampen! Daarom vind je bij ons een veelzijdig assortiment met meer dan 120 vrolijke kleuren en motieven strijkijzersnoeren. Een lamp bestaat natuurlijk niet alleen uit een snoer, dus vind je naast ons strijkijzersnoer een diversiteit aan verlichtingsonderdelen zoals: fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, stekkers, schakelaars en aansluitmaterialen om je eigen lamp mee te maken of om een bestaande lamp mee op te knappen.