Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Andy,
Bedankt voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend voor u dat de goederen later zijn geleverd dan dat gecommuniceerd was. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Zoals telefonisch besproken hebben onze Parcel pakketdiensten (DPD, TNT en PostNL) last van enige vertragingen, vanwege massale verzendingen die gedaan worden en de druktes die momenteel heersen bij de vervoerders. De goederen zijn na ontvangst van uw order direct vanuit ons warehouse verstuurd, maar helaas niet binnen de gestelde termijn geleverd. Door onmacht zijn uw goederen retour gekomen in ons warehouse. Daarom hebben wij zoals besproken op 4 februari nogmaals de zending verstuurd met TNT Express. Aan ons is bevestigd dat de goederen inmiddels geleverd zijn.
Wij hebben u overigens meerdere keren getracht te bellen nadat de goederen geleverd zijn. Zou u ons terug willen bellen? Vanwege de vervelende situatie hebben wij u een compensatie per e-mail toegestuurd. Wij hopen dat u de acties die wij hebben ondernomen waardeert en dat wij u in de nabije toekomst weer van dienst mogen zijn.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Sander