Ouderwetse service en vakmanschap !

Wie Rion kent zoekt niet Wie zoekt kent Rion niet In één woord top! Prima service, kunnen ook werken onder tijdsdruk i.v.m. verhuizing/feestdagen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Moeilijke ramen maar alles werd zeer professioneel en keurig op gehangen. Ook tapijt werd netjes gelegd. Komen zeker terug. Wij zijn dik en dik tevreden.

Altijd een goed advies en een goede service!

Goed geholpen in de winkel, snelle levering en zeer tevreden met het resultaat.

Altijd goed

Vriendelijke mensen met een hoog service niveau. Er wordt netjes gewerkt en kwaliteit is prima.

Perfecte levering, geheel volgens afspraak

Zowel het opmeten als aflevering geheel volgens afspraak.

Keurig op tijd, net personeel.

Mooie gordijnen en een fijne service

Service en prima kwaliteit in één!

Afspraken worden nagekomen. Er wordt vakkundig gelegd en advies gegeven betreffende onderhoud. Prima kwalitatief materiaal. Vakmanschap met de hoofdletter ‘V’.

Een professioneel bedrijf

Wij zijn alle jaren een zeer tevreden klant. De persoonlijke benadering en de vakmanschap spreken ons zeer aan. Een echte aanrader als u op zoek bent naar nieuwe stoffering. Ook voor karpetten.

geweldig adres

goede behandeling in de zaak een heel goede montage thuis in een woord geweldig raad het iedereen aan gr theo & wil .

Efficient

Heel klantvriendelijk. Snelle levering.

Super service, aardige en bekwame vakman

De uitleg in de winkel was prima en een afspraak was zo gemaakt. De montage verliep soepel en snel. Alles netjes afgewerkt. Ron is een aardige, rustige vakman.

Ik werd goed geholpen en de gordijnen hangen perfect

Uitstekend bedrijf

Ondanks dat de eigenaar de volgende dag op vakantie ging. Heeft hij nog tijd vrijgemaakt om dezelfde dag bij ons s’avonds te komen opmeten

prettig geholpen goed uitgevoerd

Topservice

Advies in de winkel is duidelijk, service van inmeten tot ophangen van de gordijnen helemaal in orde. Afspraken worden nagekomen

Uiterst correct, vakkundig en accuraat

Wij moesten op hele korte termijn tapijt hebben en ook gelegd hebben. Wij hebben op een vrijdagavond het tapijt uitgekozen, zaterdagmorgen werd opgemeten en woensdagavond werd het tapijt perfect gelegd. Hele vakkundige mensen, die de tijd voor je nemen en punctualiteit hoog in het vaandel hebben staan. Een aanrader!

Heel erg goed

Afspraak goed NMa gekomen zowel met opmeten als met levering Volgende spullen weer naar Rion 👍

Ben tevreden over het product en jullie service.

Ben tevreden over het product en jullie service.

Rustig, correct en relaxed werkend.

Goed samenwerkend op een rustige, relaxte wijze. Netjes alle afval meegenomen. Tevreden met de gedane arbeid.

Keurig volgens afspraak

Goed advies en alles zoal afgesproken. Keurige mensen die erg netjes werken

Top gedaan!

Netjes geholpen en goed gelegd.

Rion is een bedrijf met betrouwbare mensen die hun vak goed verstaan

Rien en Ron denken goed mee en geven goed advies over hun producten. Ze zijn erg servicegericht. Komen afspraken goed na. Zijn goed op tijd. Rien kan o.m. zeer goed plinten aanbrengen. Daar hebben we veel complimenten over gekregen. Kortom, wij kunnen ze zeer aanbevelen.

ze doen wat ze beloven.

Keurige zaak, netjes gewerkt. Prijs kwaliteit is ook prima. Volgende keer zullen we ook hen inschakelen. Eerlijke mensen die hard werken voor hun geld.

Goede voorlichting,correcte prijsafspraken en vakmensen die de vloeren bij ons gelegd hebben

Goede voorlichting,vakmensen,die naar tevredenheid de vloeren gelegd hebben.Goede prijsafspraken.

vriendelijk geholpen in winkel en goede service thuis

Snelle correcte uitvoering

Anthonetta Kuijlstraat 109