Pluspunten

uitstekende service en vakkennis

Pluspunten

Zeer ervaren vakmensen

Pluspunten

Men neemt rustig de tijd om te helpen, denkt mee en komt graag een keertje extra inmeten. Werkzaamheden worden snel en netjes verricht. If

Raambekleding beter adverteren, zodat klanten weten dat ze bij jullie terecht kunnen. Veel mensen stappen naar Rothmeijer omdat ze Rion niet kennen.

Pluspunten

Werken netjes . Goeie adviezen tijdens het uitzoeken van mijn vloer.

Ga zo door

Pluspunten

Na goed uitleg over een pvc vloer een mooie uitgezocht. Deze is inmiddels gelegd en ziet er schitterend uit. Ook mooie houten jaloezieën en gordijnen gekocht. Zijn zeer tevreden met alles. We gaan binnenkort nog een mooi vloerkleed uitzoeken.

Geen idee, ging allemaal zoals afgesproken.

Pluspunten

Het enige bedrijf waarbij onze bestelling conform afspraak is uitgevoerd. Complimenten... van verkoop tot het plaatsen van de goederen helemaal tevreden.

Gee

Pluspunten

Goed, snelle service

Pluspunten

Alles vlot verlopen. Correcte levering.

Pluspunten

Prima service, ik kon zelf bepalen op welke dag de kleden bezorgd zouden worden. Ideaal. Duidelijke site met prima prijzen.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066 GS Rotterdam