Prettig geholpen , vriendelijke deskundige mensen.

Prima vakwerk

Goed geholpen en snel geleverd.

Erg goed

Heel tevreden

Vriendelijk en vakkundig

Goed advies bij aankoop en vakkundige montage.

Alles ging perfect.

Dit was de tweede keer dat ik iets bij Rion heb gekocht. Als ik weer wat voor mijn huis nodig heb zal ik zeker eerst bij dit bedrijf gaan kijken. Ik heb dit keer luxaflex jaloezieen besteld. Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken die worden nagekomen, vakmanschap.

Vakmensen, die afspraken stipt nakomen en uitmuntend werk leveren.

Wij hebben in de loop van de jaren diverse vertrekken in huis door Rion laten stofferen. Ook hebben we diverse keren gordijnen en vitrage bij Rion gekocht. De service is uitstekend. Het bedrijf wordt gerund door 2 echtparen, met heel veel kennis van zaken en prima adviezen. Afspraken worden stipt na gekomen. Als wij weer nieuw tapijt, vinyl, gordijnen etc. nodig hebben, zullen wij als eerste kijken bij Rion. We raden iedereen aan dit ook te doen.

Alles is prima verlopen, aankoop, levering en montage van raambekleding.

Goed advies en prettige sfeer in showroom, snelle levering en correcte montage van twee duo rolgordijnen en vier aluminium jaloezieën. Volledig ontzorgd zoals ik ook zocht.

In een woord “ Geweldig”.

Nette mensen die begrijpen waar je behoefte aan hebt. Gaan heel doordacht en voorzichtig met alles om.

Wat tegenslagen, maar prima opgelost door de heren.

Levering van de juiste rolhorren van Luxaflex kostte wat tijd, maar de heren van Rion hebben het prima opgelost.

Prima, aanrader

Goede service, afspraken worden nagekomen. Geen klachten.

Al 25 jaar vaste klant !

Mooie collectie, vakmanschap, afspraken worden altijd nagekomen.

Vakmanschap we zijn dik tevreden

Kundig

vakwerk

Vitrage en luxaflex woonkamer en duette shades in keuken waren precies opgemeten en zijn keurig geplaatst. I.v.m. verlaagd plafond in keuken en daardoor weinig ruimte werd goed meegedacht voor een oplossing. Dit is al onze derde goede ervaring met Rion.

Vakkundig werk

Goede afspraken Naar wens rol-gordijnen vakkundig geplaatst.

Vakmanschap geleverd!

Kwaliteit en vakmanschap geleverd en goede adviezen gekregen.

uitstekend

geen aanvullingen

TOP werk geleverd

Top werk geleverd

Alles prima

Een hele mooie collectie gordijnen en heel net personeel,mooi gemaakt en hele goeie service. Alles is uitstekend

Alles volgens afspraak

Prima ervaring met Rion. Komen afspraken na en werken netjes.

Rustige en bekwame mensen die vakwerk leveren

De Rion mannen werken netjes, rustig en leveren vak-en schoon werk af.

Heel prettig geholpen en goed advies

Heel prettig geholpen, goed advies.

Doen wat ze zeggen ,zeggen wat ze doen

goede ervaringen nu en afgelopen jaren, vakman schap, zo wel tijdens winkelbezoek en tijdens het leggen van de vloerbedekking /trapbedekking.

Top.

Zo'n beetje heel mijn appartement laten doen doen door Rion Woninginrichting. Tapijt, vitrages en rolgordijnen.. Rien en Ron zijn professionals!!

Elke dag weer plezier van het geleverde vakwerk m.b.t. vloer en stofferingzowel

Goede en duidelijke uitvoeringsafspraken vooraf. Geen haastklus, maar werkzaamheden netjes binnen geplande tijd uitgevoerd. Kleine correctie ook binnen redelijke tijd hersteld. Alle gemaakte afspraken correct nagekomen.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066 GS Rotterdam