Fijn geholpen. Afspraken netjes nagekomen. Top.

Hier krijg je nog de service en aandacht die je mist bij de grote bedrijven.

Grote collectie gordijnen en vakkundig opgehangen

Wij vonden bij Rion de gordijnen die we zochten. In de winkel is veel keuze uit goed kwaliteitsmerken. Het duurde een week of 8 (twee weken laner dan vooraf aangekondigd). En nu hangen ze zeer naar onze tevredenheid, precies zoals we hadden bedacht.

Goede ervaring.

Veel producten om uit te zoeken, goede adviezen, bereid om mee te denken en goede verkopers, ( geen gladde verkopers ) Service was goed.

alles volgens afspraak

vakmensen

Geweldig bedrijf.

Een hele goede service en heel klant gericht.

Uitstekend advies en werk prima uitgevoerd.

Zie boven.

Goede service en vakmanschap

Prettige samenwerking

hele goede ervaring

Duidelijke communicatie, vriendelijke mensen maar vooral: vakmanschap. Ik ben erg blij met het werk dat Rion voor mij gedaan heeft. Ik had hen jaren eerder moeten vragen horren op maat etc. te leveren!

Top service "Raambekleding/decoratie"

Begin 2021 hebben we een bestelling (**073) geplaatst en laten uitvoeren voor een gordijn en Luxaflex'en en we zijn hier nog steeds tevreden over. Van oriënteren (/aankoop) tot het inmeten: Collega's in de winkel hebben verstand van mogelijkheden tot ophangen en hebben verschillen laten zien kleuren etc. Geven duidelijk aan wat wel/niet kan, en zelfs in ons geval om nog even te wachten met een aankoop vanwege een kortingsactie van Luxaflex! Van inmeten tot ophangen: Het inmeten is gedaan door personeel wat zich netjes gedraagt en professioneel te werk gaat. Ze hebben alles uitgelegd wat ze opmeten. De levering/ophangen ging tevens zonder gedoe, ze hebben dit met beleid gedaan en alles weer netjes gevraagd/aangegeven. Ik raad dan ook Rion aan. En wij komen zeker terug in de toekomst!

Rust, regelmaat, vakwerk

Wij hebben door de jaren heen, vloeren en trappen laten laten doen door RION. Recent de complete benedenvloer met PVC. Het is heel prettig hoe deze vakmensen rustig en bekwaam met top apparatuur en ervaring de klus echt fantastisch weten te klaren. Resultaat boven verwachtingen. Alles volgens plan

Prettig en klantgericht

De service was prettig en persoonlijk, op maat

Vakwerk!

Van aankoop tot plaatsing uitstekende service en vakwerk!

Goed en mooie plissé hordeur geleverd! Erg blij mee!

Na aanvraag, is het opmeten en plaatsen heel vlot verlopen. Deskundige en prettige uitleg gekregen en prijsopgave. Niet lang gewacht op plaatsen en die plaatsing ging ook goed en heel netjes! Fijne zaak , waar je goed en keurig geholpen wordt!

fijn geholpen, keurig gemonteerd

Zal dit bedrijf zeker aanraden

Helemaal tevreden.

5 Sterren zeggen al genoeg

ben zeer tevreden

niets aan toe te voegen.

vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je. Goede service.

Klasse bedrijf van hardwerkende mensen

Na eerste kontakt snelle reactie. Bezoek, opmeten en prijsopgave, volgde snel. Levering en keurig nette montage ruim binnen de leveringstermijn. Kortom, ik ben en was fan van jullie. Ik heb vroeger in de bewoners commissie gezeten en heb jullie bedrijf erg goed aangeprezen zodat jullie de vernieuwing van de vloerbedekking in de gangen kregen en als laatste de vitrage in recreatie zaal.

10 jaar geleden perfect en nu weer perfect

Kwaliteit en service

Meerdere malen tot volle tevredenheid na verhuizingen de complete stoffering door RION laten verzorgen. Eerlijke kwaliteit, vakmanschap en service. Persoonlijke inzet en betrokkenheid zijn groot!

Hor goed en snel geplaatst

Oude hor verwijderd en nieuwe geplaatst. Alles goed geregeld en keurig op tijd.

Prima geregeld, snelle service!

Heel tevreden met het product en de service.

N.v.t.

Prima service.

Alles keurig geregeld en geplaatst.

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066 GS Rotterdam