Netjes en goed verzorgd geplaatst, resultaat moet nog blijken.

De hordeur is goed verzorgd geplaatst en de afval materialen zijn door de heren mee terug genomen. Keurig gewerkt.

Prima service, prachtige collectie

Goede service, afspraken prima nagekomen, goede adviezen. Veel mooie merken! Tevreden klant!

Goede prijs/kwalitit

Snel, duidelijk, en komen afspraken na

Alles ging zoals afgesproken

Er werd meegedacht. Tips gegeven. Alles ging zoals het was afgesproken. Werden op de hoogte gesteld wanneer alles bezorgd zou worden. Keurig werk geleverd.

Goede en snelle service

Heel net bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen. Ze zijn oplossingsgericht en hebben een goede communicatie en service. Echt een aanrader.

Prima service !

Komen afspraken na en bevestigen geleverde producten keurig netjes! Je wordt bij Rion als klant behandeld. Dat is bij andere bedrijven soms ver te zoeken. Rion is een aanrader!!

super klantvriendelijk ,onze slaapkamer nieuwe tapijt in kan niet anders zeggen TOP gedaan

goede ervaring erg mooi gelegd

Prima.

Het bezoek aan uw winkel had een aanloopje nodig. Er was 1 verkoopster en die was met een andere klant bezig. Dat duurde vrij lang. We hebben even overwogen om weg te gaan. Toen zij eenmaal bij ons kwam was haar niets teveel om uitleg te geven en alles uit boeken te laten zien. Dank zij haar advies hebben we goed gekozen. Toen uw collega kwam om een en ander op te meten, deelde deze (daarnaar gevraagd) mede, dat een zwarte hordeur niet echt zwart lijkt, omdat deze veel licht doorlaat. Daarom hebben we een zwarte hordeur genomen en daar hebben we geen spijt van. Dus alles met elkaar zijn wij zeer tevreden.

geweldig en klant vriendelijk

heb al meerderen malen mijn huis laten stofferen en blijft elke keer weer terug komen. klantvriendelijk, goed advies, goede kwaliteit, komen afspraken na. echt een super bedrijf

Top bedrijf !!!

Goed en duidelijk en afspraken worden goed nagekomen, Topkwaliteit !

goed advies en uitstekende uitvoering

ambachtelijk vakmanschap zowel bij het advies en onberispelijke uitvoering, Komen afspraken na en zijn uiterst betrouwbaar.

Vakwerk

Dit was niet de eerste klus bij Rion. Elke keer weer blij met het resultaat.

goede service en vakkundige mensen

bij bezoek aan de winkel goed advies over de artikelen die je wil kopen en de afspraak voor levering wordt goed na gekomen zeer tevreden over dit bedrijf

Goed geholpen.

De afspraak op tijd. Mijn vloer keurig gelegd. .

Komt eerlijk en vriendelijk over.

Het was even wennen want de eerst klus verliep niet helemaal goed. Toch gedurfd om nog een poging te doen voor een tweede klus omdat ik met één kleur verder wilde werken. Het zonder spijt verlopen.

Goede en snelle service

Goede snelle service

Diverse producten hier gekocht, elke keer prima geholpen, en uitstekend geleverd.

Bij elk bezoek aan de winkel zeer vriendelijk geholpen. De verkopers/verkoopsters luisteren goed naar je wensen, laten alle mogelijkheden /producten uitgebreid zien, en ook nooit geen gepush om wat te kopen. Laminaatvloer voor het hele huis aldaar gekocht, door de eigenaar zelf in ons appartement gelegd, fantastisch uitgevoerd, niets op aan te merken ! Echt een bedrijf waar je naar terugkomt.

Prima advies op maat en top service!

Mijn woning ‘ademt’ Rion. Zowel qua laminaat als raambekleding!

Zeer bekwame vakmensen, die de afspraken punctueel nakomen

Onze ervaringen met Rion zijn uiterst positief. Het zijn mensen, die de tijd voor je nemen, met suggesties komen, en zeer flexibel zijn. Wij hebben in de loop der jaren diverse malen bij Rion vloerbedekking en gordijnen gekocht en laten leggen cq ophangen. Deze mensen zijn zeer punctueel en uiterst vakkundig. Wij zullen er zeker teruggaan en wij raden iedereen aan om naar Rion te gaan voor vloerbedekking en raambekleding.

Goede snelle en persoonlijke service

Van Rion kan je beslist op aan.

Ik had niet anders verwacht

Fantastisch en vakkundig.

Hele vriendelijke mensen die meedenken met de klant. Je word goed geadviseerd. Alles is goed geregeld en je word goed op de hoogte gehouden omtrent de levering/plaatsing. Leveren kwaliteit, werken erg netjes en alles word op vakkundige wijze gemonteerd. Wij hebben al meerdere orders bij RION gedaan in het verleden.

Volgens afspraak en snel en deskundig werk geleverd!

In een woord geweldig, ben zeer tevreden.

Wij zijn teruggekomen na dat wij in ons huis vloerbedekking en gordijnen hebben laten leggen magnifiek in een woord dus het was niet meer dat we daarom zijn teruggekomen afspraak is afspraak en een eerlijke prijs bedankt voor uw vakmanschap

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066 GS Rotterdam