Betreft levering en plaatsing van luxaflex, gordijnen en vitrage. Prima advies en service en er wordt netjes gewerkt bij het plaatsen.

Niet goedkoop maar wel kwaliteit

Rion is niet goedkoop, maar de producten en service zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is ook precies wat je verwacht van een lokale winkelier en klein familiebedrijf.

Netjes geholpen. Aangezien de levering door Corona zeer vertraagd was, zijn wij steeds geïnformeerd over de gang van zaken. Onze bestelde jaloezie is vakkundig geplaatst.

Vakverk!

Deskundige uitleg. Goede adviezen

zie boven

Prima ervaring opgedaan met vakkundige medewerkers.

Bij her voorbereiden van de werkzaamheden en het plaatsen van 2 luxaflex rolhirren op grote velux dajvenstenster is goed advies gegeven en zijn de werkzaamheden tot grote tevredenheid uitgevoerd. Het lichtbeschadigde horrengaas van een van de horren wordt na enige weken via luxaflex vervangen en door Rion aangebracht. Goede service.

Geweldige bedrijf

Mooi en keurig bedrijf allemaal erg duidelijk en behulpzaam met problemen die zich voor kunnen doen!

top

goede service en uitermate vriendelijk!

Goede ervaring

Zowel het opmeten en de plaatsing van de producten waren dik in orde !

Goede vriendelijke en betrouwbare service

Duidelijke afspraken, goede prijs en klantvriendelijke en nette service.

Prima werk geleverd

Zie vorige opmerking

Top Top Top

Eindelijk maar eens Luxaflex horren aangeschaft. In de winkel werden we supervlot geholpen door een dame. Deze nam onze wensen op en er werd een inmeet afspraak gemaakt. Op de dag van inmeten kwamen de heren precies op de afgesproken tijd. Toen de horren waren gearriveerd zijn ze netjes gemonteerd op de juiste dag en tijd. Ook een vooruitbetaling was niet nodig. Uiteindelijk super tevreden over de horren top gehlopen door de mensen van Rion. Netjes gewerkt, afspraken nagekomen ect. HANS Rotterdam

Goed advies, goede kwaliteit, vriendelijke mensen

In de winkel heb ik heel goede advies gekregen om die beste pasende producten te kiezen. Metingen en installatie ook snel, professioneel, maar ook vriendelijk. Blij dat ik rion heb gekozen.

Keurig gelegd vinyl, goede service en op afgesproken datum.

De service in de winkel was prima. Hierna is men komen opmeten in de woning en ook nog advies gegeven. Het vinyl is keurig gelegd.

Alles hangt goed zoals afgesproken was.

Ik werd goed geadviseerd in de winkel, ze kwamen met veel opties. Daarna een afspraak gemaakt voor het opmeten. En toen een afspraak gemaakt om het op te hangen. En het hing sneller dan ik had verwacht. Hangt mooi recht werkt prima en ziet er strak uit.

Goede service en ruime ervaring

Kleine mankementen worden goed opgelost. Goede aftersales.

Heldere informatie vooraf, uitvoering prima, prijs/kwaliteit verhouding goed

De offerte informatie is prima. Goede adviezen op basis van brede ervaring. Uitvoeren van het werk is prima gedaan. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Aanbeveling waard!

1e ervaring, goed geleverd, komt afspraken na.

1e ervaring, goed geleverd, komt afspraken na.

Snel en met overleg.

Snel contact,komen afspraken na. Plaatsing gebeurde snel en in goed overleg.

Super geholpen, leefgebot omhoog!

Toch knap wat nieuwe horren kunnen doen voor je huis. Het plaatsen van de deur met dorpel maakte het helemaal af. Een 10!

Keurig bedrijf, vriendelijk personeel

Prima service, installatie en nazorg

Veel keuze, goed advies, uitstekend installeren van de producten, hele goede nazorg. Kortom, top.

Ervaren en tot in de details verzorgd

Goede service.

perfecte servici

goed geholpen zeker een adres om door te geven

Anthonetta Kuijlstraat 109

3066 GS Rotterdam