Goed geregeld

Mijn bestelling is prima aangekomen. Het was maar een kleine bestelling en het beviel mij dat het in een kleine envelop zat ipv een veels te grote doos.

2 keer spullen gekocht kompleet en snel geleverd

Geweldige service

Goed en uitgebreid antwoord toen ik iets vroeg over de mail over mijn bestelling.

Artikel supersnel ontvangen in perfecte staat :)

Ales vlot verlopen

Goed maar onduidelijk binnen wat voor termijn ik het pakket kon verwachten

Zie in een zin

Topservice!

Klein foutje werd meteen en zeer vriendelijk opgelost!

Prima dobbelstenen, prima prijs, snelle levering

Aan te raken, prima kwaliteit voor een nette prijs.

Snelle Jelle

Zeer mooie uitvoering en snel geleverd....

Heel snel geleverd

Volgens mij had ik het de volgende dag al in huis!!

Geweldige shop!

Ik had deze site ontdekt tijdens mijn zoektocht naar geschikte dobbelstenen. En ik heb ze hier op deze site gevonden! Zeer goede prijs /kwaliteit verhouding! Zeker aan te raden.

Snelle, nette levering

Twee sets dobbelstenen besteld, welke snel en compleet zijn geleverd. Dobbelstenen zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden over de aankoop en webshop van Dobbelstenenshop.nl!

Snelle en goede service

Goede en snelle levering

Sympathieke shop met goed assortiment en dito prijzenn

Zoals gezegd in de titel

Zeer snel en hulpvaardig!

De dobbelstenen waren binnen twee dagen op mijn deurmat. Ze waren blanco en de verkopers hebben me tips gegeven met welke markers er het best op te tekenen valt.

geweldig

snelle levering ,mooie dobbelsteentjes zeer tevreden ,fijn bedrijf met ontzettende leuke mail die ze je sturen

Snelle levering. Leuk dat je een mail krijgt die was persoonlijker is met een verhaal er achter. Je voelt je geen nummer maar echt een klant.

Snel en vriey!

Geen spijt van!

Ik heb vorige week een polydice set besteld. Ze zien er mooi uit en rollen goed. Ik heb ze gebruikt voor het geven van een dansles en dit werkte goed! Had specifiek een dobbelsteen nodig met 8 vlakken, maar ik ben blij dat ik de hele set heb besteld. Hoe meer verschillende dobbelstenen, hoe meer mogelijkheden om ze te gebruiken in de les! Het enige wat ik jammer vond was dat er van de polydice sets geen grotere versie was, anders had ik die gekozen. (er zijn wel losse 6 vlakken stenen die groter zijn, maar die van 8 zijn allemaal klein.)

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keuze in dobbelstenen. Ze zijn van goede kwaliteit en de levering was snel.

Super Communicatie

Snel bezorgd en als er iets mis gaat bij verzending wordt er snel en eerlijk gecommuniceerd, en wordt er gezocht naar oplossingen.

Slecht

Wat besteld en niks geleverd gekregen

Reactie van het bedrijf

Beste Robin, jammer dat je ons een 1 geeft. Omdat wij door een andere klant het verzoek kregen wanneer deze dobbelstenen weer voorradig zouden komen, heb ik voor dit artikel een uitzondering gemaakt en het artikel op nabestellen gezet. Dit is ook op de shop aangegeven toen jij het artikel bestelde. Bij al onze artikelen geven wij duidelijk de voorraad status aan en normaal gesproken is het bij ons alleen mogelijk een bestelling te plaatsen van artikelen die wij ook voorradig hebben. Na jouw bestelling heb ik je de onderstaande mail verzonden. Aangezien je hierop hebt gereageerd ga ik ervanuit dat je hem ook gelezen hebt. De dobbelstenen worden snel verwacht in het magazijn in Den Haag en zullen dan aan je verzonden worden. (Ongeveer 1 week kan ook iets langer dan een week zijn). Mogelijk geeft deze mail en onze toekomstige berichten van de verwachte aankomst dag aanleiding om dan jouw beoordeling aan te passen. Met veelzijdige groet, Rolf van Hoorn Bestelling (50618) – Nabestelling 6 Vlakken dobbelstenen Verzwaard Vals spellen Inbox Dobbelstenenshop <info@dobbelstenenshop.nl> Fri, 31 Mar, 15:52 (10 days ago) to Robin Beste Robin, Hartelijk dank voor je bestelling bij Dobbelstenenshop.nl! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt en zullen ons uiterste best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen. We willen je graag uitleggen wat een nabestelling dan wel voorbestelling (ook wel backorder genoemd) is. Een voorbestelling betekent dat het artikel dat je hebt besteld momenteel niet op voorraad is, maar wel binnenkort weer leverbaar zal zijn. Zodra het artikel weer op voorraad is, sturen we het zo snel mogelijk naar je op. We houden je uiteraard op de hoogte van de status van jouw bestelling en zullen je laten weten wanneer we verwachten het artikel naar je te verzenden. De geschatte levertijd voor dit artikel is 1 week. We hebben vandaag bevestigd gekregen dan onze zending in de fabriek klaar staat voor verzending en goed nieuws jouw dobbelstenen zitten hierbij ;-) Nogmaals bedankt voor je bestelling en we zien ernaar uit om jou als tevreden klant te hebben bij Dobbelstenenshop.nl! We houden je verder op de hoogte van de voortgang. Met vriendelijke groet, Het team van Dobbelstenenshop.nl Rolf van Hoorn Rol in Stijl met Dobbelstenenshop.nl

Perfect.

Snel geleverd en leuk attent berichtje als de zending wordt behandeld en verzonden.

Goed opgevolgd, Leuke mails, Was alleen wat lang onderweg