Beste Robin, jammer dat je ons een 1 geeft. Omdat wij door een andere klant het verzoek kregen wanneer deze dobbelstenen weer voorradig zouden komen, heb ik voor dit artikel een uitzondering gemaakt en het artikel op nabestellen gezet. Dit is ook op de shop aangegeven toen jij het artikel bestelde. Bij al onze artikelen geven wij duidelijk de voorraad status aan en normaal gesproken is het bij ons alleen mogelijk een bestelling te plaatsen van artikelen die wij ook voorradig hebben. Na jouw bestelling heb ik je de onderstaande mail verzonden. Aangezien je hierop hebt gereageerd ga ik ervanuit dat je hem ook gelezen hebt. De dobbelstenen worden snel verwacht in het magazijn in Den Haag en zullen dan aan je verzonden worden. (Ongeveer 1 week kan ook iets langer dan een week zijn). Mogelijk geeft deze mail en onze toekomstige berichten van de verwachte aankomst dag aanleiding om dan jouw beoordeling aan te passen. Met veelzijdige groet, Rolf van Hoorn Bestelling (50618) – Nabestelling 6 Vlakken dobbelstenen Verzwaard Vals spellen Inbox Dobbelstenenshop <info@dobbelstenenshop.nl> Fri, 31 Mar, 15:52 (10 days ago) to Robin Beste Robin, Hartelijk dank voor je bestelling bij Dobbelstenenshop.nl! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt en zullen ons uiterste best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen. We willen je graag uitleggen wat een nabestelling dan wel voorbestelling (ook wel backorder genoemd) is. Een voorbestelling betekent dat het artikel dat je hebt besteld momenteel niet op voorraad is, maar wel binnenkort weer leverbaar zal zijn. Zodra het artikel weer op voorraad is, sturen we het zo snel mogelijk naar je op. We houden je uiteraard op de hoogte van de status van jouw bestelling en zullen je laten weten wanneer we verwachten het artikel naar je te verzenden. De geschatte levertijd voor dit artikel is 1 week. We hebben vandaag bevestigd gekregen dan onze zending in de fabriek klaar staat voor verzending en goed nieuws jouw dobbelstenen zitten hierbij ;-) Nogmaals bedankt voor je bestelling en we zien ernaar uit om jou als tevreden klant te hebben bij Dobbelstenenshop.nl! We houden je verder op de hoogte van de voortgang. Met vriendelijke groet, Het team van Dobbelstenenshop.nl Rolf van Hoorn Rol in Stijl met Dobbelstenenshop.nl