Reactie van het bedrijf
Beste Tina,
Bedankt voor je review. We vinden het heel vervelend dat je je bestelling te laat hebt ontvangen voor je schoolopdracht — dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Wel willen we je tijdlijn graag corrigeren. Je bestelling kwam bij ons binnen op 29 mei. Op 4 juni, dus 6 dagen later, hebben we je gemaild dat het eerste pakket vermoedelijk zoek was geraakt, en direct een tweede zending verzorgd. Deze is uiteindelijk netjes aangekomen. Helaas heeft PostNL bij deze levering geen 6 gegooid.
In je review schrijf je dat er “na 10 dagen” een bericht kwam, en dat het daarna nog eens “2 weken onderweg” was. Daarmee suggereer je een levertijd van 24 dagen — terwijl er op dit moment 19 dagen verstreken zijn sinds je bestelling, en wij binnen 6 dagen hebben gehandeld. De tweede zending is 10 dagen later bezorgd.
Wat betreft contact: op vrijdagmiddag 13 juni hebben we inderdaad een mail van je ontvangen. Onze excuses dat we daar nog niet op hadden gereageerd. De reden daarvoor is simpel: we zagen dat het pakket op zaterdag 14 juni geleverd was, en hebben ons op maandag eerst gericht op lopende bestellingen. Vandaag reageren we alsnog.
Ter aanvulling: in onze verzendbevestiging vragen we klanten uit België om bij uitblijven van een pakket na 5 dagen contact op te nemen. Dan kunnen we tijdig ingrijpen. In vergelijkbare gevallen hebben we zelfs een derde zending verzorgd — als we maar op tijd weten dat het nodig is.
We begrijpen dat het voor jou gewoon te laat kwam. Daarom willen we je graag tegemoetkomen. Je mag kiezen wat jou het meeste aanspreekt:
een terugbetaling van ........ (volledig orderbedrag),
een shoptegoed van ........ (twee maal de volledige waarde, om iets leuks uit te kiezen),
of iets anders waar jij blij van wordt — laat het gerust weten.
Laat het ons weten via [email protected], dan regelen we het snel en netjes.
Met vriendelijke groet,
Rolf van Hoorn
Dobbelstenenshop – Grote Spelleider voor Klantenservice 🎲
Reactie Tina:
Ik laat weten dat ik vrijdag nog niets ontvangen had. Ik heb mijn pakketje maar gisteren. Maandag 16juni ontvangen. Dus meer dan 2w na de extra levering die op 4juni verzonden was.
Veel te lang dus.
Reactie Dobbelstenenshop:
Beste Tina,
Bedankt voor je reactie. We snappen: je frustratie is terecht. Als iets bedoeld is voor een schoolopdracht en komt pas ná de deadline binnen, dan heb je daar gewoon niets aan — ongeacht de oorzaak.
We hebben echt geprobeerd om het tijdig recht te trekken: zodra duidelijk werd dat PostNL onze eerste worp volledig had gemist, hebben we meteen een tweede poging gewaagd. Helaas bleek ook die tweede worp geen hoge ogen te bevatten… De vertraging bij PostNL naar België heeft in dit geval flink roet in het dobbelbeker gegooid.
En ja, we hebben daar in onze eerdere mail misschien iets te veel tekst aan besteed. Niet om “bla bla” te verkopen — maar omdat we het belangrijk vinden om uit te leggen wat er aan de hand is, én wat we eraan doen. Maar als dat zo overkomt, dan hebben we duidelijk nog wat te leren in onze spreuken voor heldere communicatie.
Wat wél blijft staan: jij bent de dupe, en dat vinden we rot. Daarom nogmaals onze opties voor een gebaar van onze kant:
volledige terugbetaling van je bestelling .......,
of een shoptegoed van het dubbele bedrag .......,
of iets anders waar jij blij van wordt —
Laat het maar weten. Je hoeft alleen maar een reply te sturen met je voorkeur, dan regelen wij de rest.
Hopelijk kunnen we daarmee een klein beetje glans terugbrengen in deze dobbelsteenervaring. En mocht je tóch ooit nog eens een worp met ons willen wagen, dan zorgen wij dat PostNL minstens een 5 rolt (maak even een opmerking in het winkelwagentje bij de volgende bestelling, dan maak ik er een pakketzending van indien nodig).
Met vriendelijke groet,
Rolf van Hoorn
Grote Spelleider voor Klantenservice
Dobbelstenenshop – Waar elke worp telt!