snelle levering en mooie kwaliteit lichtgewicht dobbelstenen

Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie lichtgewicht dobbelstenen voor onderweg (rugzak)

Toppers!

Mooie producten, heb iemand zeer blij gemaakt met dit als kado. Ook leuk dat de zaakvoerder zo achter zijn product staat, maakt het nog leuker. Goed bezig!

Gepassioneerde hobbyisten

De website gevonden voor een tiental sets dobbelstenen en een opbergdoos. Bestelling plaatsen ging makkelijk, maar gaf een foutmelding bij het doen van de betaling. Zaterdag gemaild, en ik kreeg maandag antwoord. Probleem werd onderkend, en meteen opgelost. Als excuses kreeg ik nog eens 10% korting, terwijl ik al producten met korting had gekocht. Erg netjes. Woensdag keurig verpakt alles ontvangen. Helemaal tevreden. Een klein nadeel is dat de website geen inlogdeel lijkt te hebben; dat blijkt er uiteindelijk wel te zijn, maar er is geen link naartoe. Dat was fijn om te controleren wat de betaalstatus was. Dus 4-5 sterren. Nog niet perfect, maar het zijn duidelijk twee gepassioneerde hobbyisten die de webshop bestieren, geen grote onderneming. Ze communiceren goed, dus ik zou ze -ondanks kleine puntjes- zeker aanraden.

Goede bezorging

Bezorging was snel en ze pakken het voor je in, als je dit aanvraagt

Wat ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb

Dobbelstenenshop had precies wat ik nodig had, en ze verstuurden het supersnel waardoor ik het ook binnenkreeg wanneer ik het nodig had!

Netjes geleverd en snel

perfect

snelle service en levering

Super fijne shop, aardige mensen

tijdens de vakantie een setje DnD dobbelstenen besteld. Ik kreeg netjes een mailtje dat ze op vakantie waren maar dat mijn bestelling was aangekomen. Toen ze terug waren is hij direct verwerkt en een dag later had ik ze binnen. Goeie service, duidelijke communicatie en fantastische dobbelstenen!

Mooie producten en aardige service

Heerlijk aanbod, aardige service. Site haperde alleen een beetje op enig moment. Misschien een klein aandachtspunten, maar ik zou zo weer bestellen bij deze shop!

Prima levering

Voldeed aan verwachting

Prima ervaring

Prima ervaring en erg fijn dat specifieke dingen per stuk te koop zijn. Ze kun je een spel weer compleet en bruikbaar maken. Enige minpunt is dat de verzending wat lang duurde. Geen idee of dit bij de shop ligt of met de verzender te maken had.

Probleemloos en vlot.

Fijn om hier wat minder makkelijk te verkrijgen artikelen te kunnen vinden met een vlotte afhandeling.

Super!!

Dobbelstenen en pionnetjes zijn snel geleverd en zien er mooi uit.

Snelle correcte levering

De levering was in orde en snel.

gepassioneerd bedrijf

In de communicatie met deze winkel merk je de grote passie voor hun werk. En ze hebben (dus) veel mooie dobbelstenen.

Precies wat ik besteld had snelle levering

Precies wat ik besteld had snelle levering

Grote keuze, snelle levering

Alles verliep vlekkeloos

verkoopt met veel plezier

Geleverd wat ik heb besteld met leuk persoonlijk emailtje erbij.

Bestellen ,betalen,en geleverd

Ongelofelijk

Alles goed ontvangen Alles was zoals het hoorde

Superservice!

Mijn bestelde dobbelsteen was niet aangekomen. Via Whatsapp contact gehad. Ik kreeg heel snel mijn bestelling opnieuw toegestuurd, met een attentie!

Positieve ervaring

Ondanks men zoekgeraakt pakketje stuurde ze meteen een nieuw op. Mijn ervaring kan alleen maar positief zijn.

Prima ervaring

Met zorg ingepakt en mooi materiaal.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel