Reactie van het bedrijf
Je review verraste me nogal. Bij ons staat service namelijk altijd hoog in het vaandel, en juist daarom herken ik mezelf niet in wat je schrijft. Toen ik terugkeek in onze gegevens, eerst in de mail, daarna in de whatsapp, vond ik uiteindelijk één gemiste oproep op donderdagochtend – precies in de periode dat ik zelf op vakantie was. Daarna bleef het stil: geen mailtje, geen bericht, geen ander rooksignaal dat er iets aan de hand was.
Een enkel gemist telefoontje zie ik niet als reden om meteen in actie te schieten. Net als elke ondernemer word ik dagelijks wel eens gebeld door partijen als Ziggo, energiemaatschappijen of andere aanbieders van “onmisbare” diensten. Zonder een vervolgbericht of mailtje is het onmogelijk om te weten dat er écht iets aan de hand is.
Dat is jammer, want meestal is zoiets in een paar minuten opgelost. Sterker nog: ik had je met plezier direct geholpen, want ik herinner me nog hoe ik jouw samengestelde polydice set heb ingepakt.
Zulke bestellingen maken me altijd extra blij – iemand die precies vindt wat ik bedoel met het assortiment dat ik zorgvuldig samenstel. Het voelt een beetje alsof we van een vrolijk dobbelspel rechtstreeks zijn doorgeschoven naar een potje azijnballen.
Heel af en toe wil een pakketje nog wel eens een zijpad nemen: opgehouden worden door douaneformaliteiten, of in een zeldzaam geval zelfs spoorloos verdwijnen in de mysterieuze krochten van het PostNL-distributielabyrint. In dat geval stuur ik natuurlijk een tweede zending op avontuur. Voor de zekerheid kijk ik dan nog even of dit het juiste adres is waar de dobbelstenen heen mogen reizen:
-----
Als dit adres inderdaad klopt, dan gaan de dobbelstenen nogmaals op reis en gooien we een nieuwe poging om ze bij je tafel te laten landen. Laat je me even weten of alles zo juist staat? Dan zorg ik dat de tweede zending meteen de dobbelstentrein opstapt.
Met veelzijdige en hartelijke groet,
Rolf – Dobbelstenenshop
Grote Spelleider