.makkelijk te vinden op de site

Snelle levering zonder te hoge verzendkosten.

Goede service, fijne website, mooie kwaliteit spullen

Deze website bood precies wat ik zocht: de mogelijkheid om een regenboog-dnd set samen te stellen door zelf voor iedere dobbelsteen een kleur te kunnen kiezen. De kwaliteit van de stenen is goed, ze hebben een aantal leuke afwijkende dobbelstenen (zoals de d100), en ze zijn verrassend laag geprijsd. De dobbelstenen waren goed verpakt, snel geleverd en al met al een fijne ervaring.

NIET BESTELLEN

Ik kreeg mijn bestelling niet. Ik stuurde een mail meer dan 1 week geleden en nog steeds geen antwoord. Weggesmeten geld dus!

Perfect!

Alles wat ik zocht zat in het assortiment.

overweldigend én betaalbaar aanbod!

Groot aanbod, betaalbaar, snelle én correcte levering!

Alles prima

Dobbelstenen besteld en afgehaald op afspraak

Klantvriendelijkheid

De dobbelstenen waren vertraagd en de track and trace werkte niet. Dit was niet de fout van de shop zelf, en erg vriendelijk en behulpzaam contact gehad na vragen wat er gebeurd was.

pretty dices - quick delivery

pretty dices and also happy to receive my order so quickly.

Netjes en vlot

Begripvol

Na aangeven 4 dagen niet gewenste gelevert te zijn . Reageerde de heer van de shop heel netjes mocht bestelling niet boven water komen hij bereid was nieuwe te sturen . Echt geruststellend.

Toppie

Gewoon goed

Snelle en vlotte service, degelijke kwaliteit!

Zeker een aanrader, gaan in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

Snel en prima

Snel en prima

Snel en heel goed

De bestelling was niet groot, maar werd snel en met zorg uitgevoerd.

Kwalitatief heel goed Bezorging volgens afspraak. Bedankt

goede communicatie

goede communicatie en prijs/kwaliteit verhouding

goed aanbod

fijn dat je dobbelstenen los kan kopen en dat deze aanbieder die verkoopt; hoef je geen nieuw spel te kopen vanwege een dobbelsteen

Gewoon goed

Makkelijk te volgen webshop. Leuke dobbelstenen. Veel keuze. Snelle verzending

Goede kwaliteit en snel geleverd

Leuke producten, goede kwaliteit en goede bezorging.

geweldig dat deze avonturenshop bestaat!

De d24 die intrik ontving van jullie is echt geweldig en belangrijk om de aarde te redden van de komeet van Halley, wat eigenlijk een UFO is! intrik is bezig om alle Warriors SUperpower te geven middels deze Dobbelsteen !! Het is zo leuk om iets te creeren wat nog niet bestaat en de Dobbelstenenshop is van groten belNG ENDE BELANG, zo voelde tovenaarsleerling intrik dat echt. Hij bedankte zijn vriend Jesus en het gehelen team van de shop voor de nabije toekomst, waarbij hij Handelingen 17:31 over de wederopstanding van De PAUS FRANCISCUS nog eens hardop prevelde. Meer info? Typ intrik op youTube, of "mento bieker" of "reaumice" (profeet uit Roffa) of "Allah Boyz" Het spel dat intrik maakt, gaat over de nabije toekomst, hij werpt dalijk de d24 nog 'n keer, met de vraag: werp 22 in mXIMAAL 2 keer, omdat 11 keer 2 is K (11e) maal B (2e) , Bianca Kust is in zijn verhalen een belangrijke Geliefde, 11 -2 is natuurlijk ook Theo van Gogh dag en AlllllllllerZielen voor kat-olieken. Hij neemt een slok koffie, pakt de d24 plechtig op, ziet 23 al VOOR het werpen en ....het is 18 ! (niet 18 faculteit hoor). Nog 1 worp.... Vijftien........ Ach, 18 plus 15 is 33, intrik denkt hieridoor even aan Jesus, is Zeer tevreden over de worpen, dankt de d24 en gaat een sjekkie roken

snelle levering en scherpe prijs

duidelijke webside

Snel geleverd !

Alles prima !

Fijne ervaring

Goede duidelijke website. Snelle levering. Erg fijn!

Jullie krijgen gewoon een tien!

Snelle service zonder zeuren.

prima producten

overzichtelijk website, snelle afhandeling en levering. prima producten

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel