Duidelijke site en zeer snelle afhandeling

Ik weet niet wat er meer te zeggen valt. Makkelijke webshop en snel en correct geleverd.

Genoeg dobbelkeuze.

Leuke site, makkelijk kiezen en zo in huis.

dobbelstenen

zeer tevreden met mijn dobbelstenen

Heel goed, snel efficient en persoonlijk.

Heel goed, snel efficient en persoonlijk door goed in te gaan op mijn specifieke vraag.

Enorm aanbod en goede service

Dobbelstenen zijn mooi en snel geleverd

prima, goed en snel ontvangen

Fantastisch !

Super service en meteen bereikbaar !

Een prima shop!

De website is goed overzichtelijk en de producten worden goed verpakt verstuurd! Nee, ik heb geen negatieve punten!

Het bestellen ging makkelijk maar de dobbelstenen kwam 2 dagen later dan verteld, en daarbij kon ik de bestelling ook niet tracken. De dobbelstenen zijn overigens erg mooi en het wachten wel waard

Wat ik verwacht had.

Niet te grote, niet te kleine en zonder eventuele luxe eraan.

Prachtige houten dobbels

Mooie grote dobbels voor kinderen! Volgende dag al in de bus.

Er zat een kleine fout in ons doorgegeven adres. We kregen snel een mailtje over een rare afwijking in ons adres met de vraag of dit klopte. Perfecte dubbel check die er voor zorgde dat er niets fout ging, en vervolgens vlot de bestelde artikelen ontvangen. Wij bestellen onze 'dice' nooit ergens anders

Makkelijk en goed.

Leveren netjes op afgesproken datum de bestelde artikelen. Zeer tevreden mee. Wij kunnen weer een poosje Yatzhee spelen.

Prima producten, verzending duurde wel erg lang door ziekte

Allereerst: dobbelstenenshop lijkt me een prima winkel, ze hebben veel producten, van volgens mij een prima kwaliteit. Maar bij mij duurde de levering alleen zeer lang. Pas 10 dagen na mijn bestelling kreeg ik de dobbelstenen. Dat is een stuk langer dan de beloofde "Op werkdagen voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden". Na dagenlang hoopvol naar de brievenbus te kijken als de postbode kwam, kreeg ik zes dagen na mijn bestelling een verklarend mailtje: vanwege ziekte duurde de afhandeling langer dan normaal. En toen duurde het dus nog een paar dagen voor ik het pakketje uiteindelijk kreeg. Natuurlijk kan iedereen ziek worden, maar kennelijk is Dobbelstenenshop een eenmanszaak die helemaal stilvalt als de eigenaar ziek wordt. Heel vervelend voor hem (hopelijk is hij inmiddels weer beter) en pech voor mij dat dat net gebeurde toen ik mijn bestelling had gedaan. Maar pas na zes dagen een verklarend mailtje rondsturen en pas na 10 dagen je bestelling krijgen is wel erg lang, als je op je site belooft dat je dingen snel verstuurt. Nu moet ik zeggen: volgens mij heeft de eigenaar het binnen zijn mogelijkheden netjes geprobeerd op te lossen door hulptroepen in te schakelen, maar een extra gebaar, zoals bijvoorbeeld een kortingscode voor een volgende bestelling of gratis verzending bij een volgende bestelling had ik wel gewaardeerd. Dat gezegd hebbende: ik heb dus denk ik net pech gehad met de timing van mijn bestelling en ik zou zeker nog een keer terugkomen. Maar mijn tip voor de eigenaar zou zijn om na te denken over een back-upsysteem mocht er weer zoiets gebeuren. Want iedereen kan ziek worden, maar klanten van een webshop weten niet dat de eigenaar van de winkel op bed ligt.

prima levering van de bestelling

Ik mis wel een track en trace mogelijkheid anders zeker 4 sterren. Post nl maakt namelijk een bende van de bezorging eerst geven ze een bezorgdatum, dan volgt er weer een andere bezorgdatum en vervolgens wordt het weer een paar dagen later bezorgd. Omdat het een brievenbus pakketje betrof is het zonder track en trace moeilijk te volgen waar het wanneer het nu daadwerkelijk bezorgd wordt.

Eindelijk de juiste dobbelstenen gevonden!

Fijne communicatie en goede service

Na per ongeluk de kleine dobbelstenen te hebben besteld snel en goed contact gehad. De grotere besteld en de kleine weer terug gestuurd. Dobbelstenen zijn ook super leuk!

Matig

Heb geen berichtje gekregen wanneer het product geleverd zou worden en telefonisch zijn jullie niet te bereiken. Sowieso op geen manier bereikbaar.

Altijd weer bereid de grenzen van de creativiteit op te zoeken.

Het zo gek niet zijn of ze zoeken uit of het kan met verrassend resultaat.

Tevreden

Heel tevreden over het produkt

Mooie dobbelstenen

Ze hebben mooie dobbelstenen maar je krijgt geen mail of iets wanneer je pakketje komt dus het is maar de vraag wanneer hij op je deurmat ligt...

Mooie stenen, snel verstuurd

Dank voor de snelle service en de mooie dobbelstenen in felle kleuren. Ze zaten goed verpakt en ik had ze snel in de bus.

Voldoet aan de verwachtingen

De dobbelstenen voldoen aan de verwachtingen; snelle levering.

Ontzettend slechte ervaring

Ik bestel iets en betaal dit ineens , ik krijg bericht danku voor de bestelling en dat is het enige wat ik van jullie gekregen heb een mail met bevestiging van de bestelling , geen verzend info of leverings info al meerdere keren gekeken of ik iets ontvangen en tot op dit moment nog niet . De klanten dienst gemaild aangezien er al meer dan een week voorbij is gegaan zonder enige bevestiging van verzending of etc en daar heb ik ook nog niets van vernomen of ik ze ooit ga horen of mijn bestelling ga zien vrees ik voor ik zal nooit keer via hier iets bestellen en raad het iedereen af om via hier te bestellen .

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel