Perfecte service!

Dobbelstenenshop heeft veel meer dan dobbelstenen alleen. Ik bestelde enkele DnD accessoires die je niet vaak meer vindt. De prijs was sterk en de levering erg snel. De items waren uitstekend verpakt. Perfecte service dus!

Persoonlijke service

Wat fijn, die keer-op-keer- stenen. Doordat ze niet op voorraad waren, zal mijn hele bestelling helaas in de vertraging. Dat werd goed gemaakt door het meesturen van de stenen die ik in de opmerking had benoemd, maar die tijdens het bestellen ook niet aanwezig waren. Top!!!

prima product en snelle levering

Mooie dobbelstenen

Na een keurige mail met uitleg waarom het onverwacht langer duurde om te leveren, kwamen vandaag de nieuwe stenen binnen. Als ik het zo zie zullen deze een stuk langer mee gaan dan de originelen, die helemaal kapot zijn gegooid. Dus: blij mee!

Levering kon iets sneller

Het duurde toch enkel dagen voor een heel eenvoudige bestelling werd verstuurd

Prima levering

Berichgeving een beetje rommelig. Verkeerde volgorde. Verder oke.

Geweldige service

Dankzij PostNL arriveerde mijn pakketje helaas leeg. Ik heb dit aangegeven bij Dobbelstenenshop via Whatsapp. Ik kreeg snel een fijne reactie en ze stuurden zonder problemen een nieuw pakketje, die gelukkig wel goed arriveerde. Niks dan lof voor de service hier.

De bestelling die ik geplaatst had is na een vertraging (PostNL) geheel uitgeleverd. In 1 setje zat een naar mijn mening foutieve dobbelsteen. Ik heb dit gemeld, na 2 dagen lag er een compleet nieuw setje in de bus. Er was niet eens gemeld dat dit verstuurd was, gewoon gedaan, top service,

Na lang wachten uiteindelijk geleverd

Door miscommunicatie is levering helaas vertraagd. Uiteindelijk is alles toch goedgekomen. Jullie excuses zijn aanvaard, dus geen hard feeling!

Kwalitatieve dobbelstenen met vriendelijke service!

Toen postNL de dobbelstenen kwijtraakte werd door de dobbelstenenshop direct actie genomen en had ik na twee dagen mijn dobbelstenen in de bus!

Dobbelstenen kleiner dan gedacht

Verder geen op/aanmerkingen wat betreft prijs, levertijd ed. Super goed! Mooie dobbelsteen, maar heb ze gekocht om spelletjes te kunnen doen met ouderen die wat minder goed kunnen zien.....had ze iets groter verwacht.

Zeer snelle levering.

Is de 2e keer dat ik iets bestelde bij de dobbelstenenshop. Beide keren zeer snelle levering. Zeker niet de laatste keer dat ik iets bij hun bestel.

Gewoon doorgaan

Snel geleverd, goed product

Heel erg blij met de kleine dobbelstenen, perfect voor de vakantie!

Goed contact, producten van kwaliteit

Bestelling iets vertraagd geleverd maar goed contact daarover helemaal top

Topproduct

Vlotte service en goede kwaliteit

Goede service!

Mijn bestelling was na 4 dagen nog niet binnen. Toen ik dit liet weten is direct de bestelling opnieuw verstuurd en had ik alsnog op tijd mijn dobbelstenen.

Snel en persoonlijk!

Een ruime keuze, niet duur en duidelijk gerund door een spelliefhebber.

Kan niet beter

Buiten dat de levering gewoon soepel verliep zoals het hoort, namen ze zelfs de moeite om me notabene op een zondag te bellen over een wijziging die ik wilde doen en me daarover te informeren. Topservice dus!

top dobbelstenen

perfecte dobbelstenen

Veel te late levering

Ik had mijn dobbelstenen 3w voor ik ze nodig had besteld. Na 10d kreeg ik bericht dat container verloren was en dat ze nieuwe gingen opsturen. Nog eens 2w onderweg. Uiteindelijk ontvangen maar opdracht voor school was al voorbij...helaas. contact proberen neme´ maar geen reactie...

Kwaliteit

Jammer, 5 nieuwe en een gebruikte, met krassen dobbelsteen

Netjes en correct

Werd netjes op de hoogte gehouden ook toen het mis ging met de bestelling

Levering liet op zich wachten. Kwam duidelijke communicatie van uit hun. Daarna optijd geleverd.

Goede en snelle levering.

Prima levering ondanks een tekortkoming van PostNL toch snel mijn product ontvangen.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel