Online goed geholpen. Daarna besteld en snel goed ontvangen.

Ieder jaar weer

Mijn favoriete plek voor nerdy kerstcadeaus!

Xxxxxxxxxxxxxxxx

Xxx

Vriendelijke en behulpzame service

Nadat de bestelling nog niet was geleverd, handelde de firma enorm snel en vriendelijk om mijn bestelling tijdig te laten leveren. Echte aanrader!

Erg tevreden

Duidelijke site, snel en netjes geleverd

Fijne webshop, snelle nette levering.

Snelle levering ondanks feestdagen. Prima kwaliteit. Groot assortiment! Prima prijzen.

Aardige mensen, mooie spullen, mooi ingepakt

Fijn om hier te kopen; alles is goed gegaan met de bestelling, zelfs in deze drukke tijd. De communicatie was vriendelijk, en als klap op de vuurpijl waren de spullen mooi ingepakt! Dat maakte het geven op 5 December helemaal makkelijk!

Snelle levering, goede klantenservice

Mijn bestellingen worden altijd dezelfde dag verzonden. Ook is de klantenservice goed bereikbaar. 10/10!

Gezellig op rijm, netjes en snel bezorgd!

Gezellig op rijm, netjes en snel bezorgd!

Vriendelijke service

Bestelling komt iets later, maar zeer vriendelijke service om recht te zetten

Altijd perfecte kwaliteit en snel geleverd

Ik heb al meerdere keren hier iets besteld en het komt altijd heel snel aan, is altijd exact zoals beschreven en is hoge kwaliteit voor een heel redelijke prijs. Mijn favoriete winkel om dnd dice te halen

Ik was aan het twijfelen of het een veilige site was, pas geleden is daar namelijk iets fout mee gegaan en is mij pakket niet aangekomen. Toen ontving ik mijn bevestigingsmail en voelde ik me heel speciaal :) Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling binnen en was ik niet teleurgesteld! De dobbelstenen waren beter dan ik had verwacht.

Mooie dobbelstenen en snel ontvangen!

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Snelle service, dobbelstenen werden opgestuurd ipv ophalen, maar dat voelde als een sinterklaascadeautje

Snel

Snel verzonden alleen jammer van PostNL die er lang over deed

Ik kocht dobbelstenen online en heb deze gekregen!

Wow! love this shop, most amazing die-experience of my LIFE!!!

Zoals het hoort

Besteld, leuke confirmatie e-mail en pakket geleverd op de juiste dag. Geen enkel slecht woord over Rolf en zijn team.

Zoals het hoort

Altijd goed

Goede producten

Altijd goed

Goede producten

Goede en correcte levering

Goed en correct geleverd.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel