goede kwaliteit, en snelle bezorging

Zeer tevreden over de kwaliteit van de dobbelstenen. De bestelling kwam ook nog eens eerder dan verwacht.

goede kwaliteit, en snelle bezorging

snelle, complete levering

De mail die ik kreeg als bevestiging van mijn bestelling maakte mij aan het lachen. Heerlijk

snelle, complete levering

Snel en goed

Product word snel geleverd en alles klopt precies

Snel, goede kwaliteit en mooie prijs

Snelle levering, met leuke en vriendelijke benadering. Mooi assortiment en goede prijzen.

Snelle levering, netjes ingepakt

Uitgebreide site, goede prijs kwaliteitverhouding, snelle levering, netjes ingepakt.

Snelle levering, netjes ingepakt

Leuke website, zeer betrouwbaar.

Als ik producten bestel bij dobbelstenenshop zit er altijd een persoonlijke touch bij de aflevering. Dit keer een leuk briefje over hoe ze het werk voor je laten vallen als je bestelling binnenkomt. Het geeft nog een beter gevoel dan überhaupt de producten thuis te krijgen. Dobbelstenen zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit.

Goede producten

Ik heb pionnen gekocht in diverse kleuren en dobbelstenen. Snelle levering, mooi producten.

Prettig contact, goede kwaliteit en snelle levering.

Ik wilde een product bestellen wat niet in hun assortiment zat maar binnen een paar dagen konden zij mij het toch leveren ! Top!

Alles keurig en snel geregeld

Snel en foutloos

Mijn bestelling kwam sneller aan dan verwacht en was tip top in orde!

Daar zit een berg creativiteit

Stiekem zou ik willen dat ik veel vaker iets bij dobbelstenenshop.nl moet bestellen. Puur en alleen omdat ik hun bevestigingsmail de meest geniale mail ooit vind. Zelfs coolblue kan daar een puntje aan zuigen. Ik was dan ook echt VOL verwachting naar mijn dobbelstenen en als ze met net zo'n spectaculaire verpakking komen als de bevestigingsmail krijgen ze een 10! Maar man man.. deze mensen zitten op marketing en dat is awesome. Kochten we allemaal maar de hele tijd dobbelstenen.

Perfect aan de verwachtingen, zalig enthousiasme

Heel grappig en persoonlijk. De artikelen kloppen perfect met de omschrijving.

Snel mijn gewenste dobbelsteen ontvangen

De dobbelsteen was precies zoals op de website omschreven. Ik ben er blij mee. Leuke, vrolijke antwoordmail gekregen na mijn bestelling :)

Nog geen levering van mijn eerste bestelde stenen maar die jullie opnieuw hebben gestuurd zijn binne

Ik hoop voor jullie dat het eerste pakket nog wordt geleverd zodat ik het naar jullie terug kan zenden.

Perfecte communicatie en snelle levering

De site heeft een ruim assortiment aan dobbelstenen, het is gemakkelijk te bestellen. PostNL was helaas post verloren, waardoor de dobbelstenen zoek zijn geraakt. Nadat ik dit heb laten weten, is er een tweede pakketje verzonden die binnen 24uur binnen was. De verzending was zeer snel (heel leuk verzendbewijs ontvangen) en de communicatie verliep goed. Een echte aanrader!

top

snel en netjes geleferd