Fantastische service, groot aanbod

Ik heb al een aantal aankopen gedaan bij de Dobbelstenenshop. Als gamedesigner heb je soms specifieke dingen nodig en hier kom ik altijd weer terecht. Juiste kleuren, juiste vormen, heel vreemde dobbelstenen... en zo goed als alles in voorraad. Rolf is vriendelijk en snel met versturen, weet waar hij het over heeft en staat altijd bereid om te helpen. Kortom zelfs met heel specifieke wensen kan je goed terecht bij Dobbelstenenshop.nl

Niks mis mee

alles ging zoals verwacht. goed verpakt en als leuk extraatje een komische verzendbevestiging

Zeer snelle levering en prettig contact

Na 16.00 uur gebeld en toch werd de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Prettig contact en ongevraagd goed advies gekregen. Ze hebben er duidelijk plezier in!

Superfijne Webshop

Inmiddels al 3x iets besteld. De site is makkelijk in gebruik, het aanbod is leuk en het bestelproces is snel en eenvoudig. Levering is altijd erg snel. De klantenservice is heel persoonlijk en makkelijk te bereiken. Kortom, altijd een zeer prettige ervaring.

Snel geleverd, product zoals op de foto's

Goeie ervaring. Ik zou hier weer kopen. Enkel de website werkt niet heel makkelijk, dat zou nog beter kunnen. In eerste instantie wilde ik zelf een Set samen stellen van verschillende dobbelstenen maar dat was echt gedoe.

Vlot en ongecompliceerd

Bestelling en levering prima!

De bestelling kwam wat later dan verwacht…

Wat mij trof was de mail die erop volgde waarin met een mengsel van humor en professionele ernst excuses werden gemaakt en uitleg werd gegeven waarom er vertraging was opgelopen. Eenmaal de spullen in huis ben ik zeer tevreden en hartstikke blij.

Mooie dobbelstenen. Verkoper met humor. Altijd leuker. Top

Goede afhandeling, en een snelle verzending.

Leuke shop!

Aankopen worden een hele belevenis bij deze shop. Ze doen het net even iets anders en dat maakt ze uniek. Doen ze goed! Pakket op tijd verzonden en in huis.

Prima levering

Keurig verpakt en prima verzonden.

Uitstekende service

Ik heb 2 bestellingen geplaatst die allebei uitstekend zijn afgehandeld. Ook toen bleek dat ik iets miste werd dit meteen opgelost. Zeer tevreden, ga hier zeker meer bestellen!

Prima en snel geregeld!!

Lekker veel keus en snel geregeld!!

De dobbelstenen zijn zooooo mooi

Ten eerste zijn de dobbelstenen echt zooo mooi en ze kwamen ook heel snel bij mij aan.

Goede webshop

Alles okay, je ontvangt alleen geen T&T-code als de bestelling verstuurd is.

Goede bezorging

Vlotte en goede afhandeling van mijn bestelling.Iets minder was een naad in de viltstof in het speelbord.

Mooi aanbod, goede klantenservice

Mooi aanbod dobbelstenen uitstekende klantenservice met vriendelijke berichten.

Duidelijke webshop, goede keuze en goede prijzen

Zie titel

Prima site

De website zoekt makkelijk en de betaling en levering ging soepel. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Fijn dat de dobbelstenen per stuk verkocht worden, zodat je eenvoudig setjes in dezelfde kleur kunt bestellen. Mooi assortiment.

Geweldig en betrouwbaar

Ik heb de bestelling op tijd geleverd gekregen, met genoeg updates over een pre-order.

Echt geweldig, ben er heel blij mee :D

Kan niet wachten om er mee te spelen

Snelle levering. Mooie dobbelsteen

Snelle levering. Mooie dobbelsteen

Snel en met een unieke sfeer

Ookal kwamen ze net terug van een korte vskantie, pakte ze alles goed op en kwam mijn pakketje snel binnen. Alles werd goed aangegeven op de site en er ondstond geen verwarring. De bevestiging mails waren uiteindelijk het leukst, dit kwam omdat ik nog nooit een verhaalmail had binnengekregen. In het kort, leuk bedrijf en ben van plan hier vaker producten te halen.

uistekend

snel geleverd, leuke communicatie en producten waren precies zo als omschreven en goed ingepakt.

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel