Gewoon goed. En ik moest lachen om de mail waarin op een grappige manier werd verteld hoe de verwerking van de bestelling ging. Heel leuk!!

Super tevreden.

Ik heb wat dobbelstenen besteld voor in de klas. Super snelle levering en hele aardige mensen.

Snel geleverd, zeer mooi verpakt en kwaliteitsvolle materialen.

Prachtige dobbelstenen

Super veel keuze, snelle verzending, fantastische bevestigings e-mail, en prachtige dobbelstenen

Leuke winkel

Leuke winkel. Snel verzonden. En super netjes verpakt.

uitstekend

goede producten en vriendelijke service

Ruim assortiment van general-purpose dobbelstenen en snel gelevered.

Ruim assortiment van general-purpose dobbelstenen en snel gelevered. Miste wel wat fancier spul, maar dat is maar een klein minpunt

Goede, snelle service.

Goede, snelle service

Ik vond het ontzettend leuk om jullie mail te lezen.. Wat een enthousiaste mensen!! We hebben een spel gemaakt en de dobbelstenen en pionnen zijn inmiddels onderweg naar mijn zus in Panama. Jullie producten zullen internationale bekendheid krijgen!!

snelle corrdcte verzending

Pakketje met humor

Mooie set (prijzige) dobbelstenen besteld en supersnel ontvangen. Mooie kwaliteit, zet tevreden dus!

Vriendelijk en snelle levering.

Producten zoals omschreven, vriendelijk en snelle levering.

Geweldige klantenservice!

Vlotte levering en duidelijke communicatie! Geweldig vriendelijke service allround.

Een echte aanrader!

Snelle levering en goed product

Producten op tijd geleverd

Het pakketje kwam op tijd door de brievenbus

Origineel met afhandelen van bestelling

Ik lees nooit helemaal een mail dat bestelling is verzonden. Maar nu wel met als gevolg een glimlach van begin tot eind! Top dit betekend dat ik jullie zeer zeker onthoud en ook aanbeveel.

Snel en adequaat

Klantvriendelijk, duidelijk en snel

Recent voor het eerst een bestelling geplaatst. Site is overzichtelijk, bestellen is eenvoudig en levering is snel. De mail die volgt voelt heel persoonlijk en tovert een glimlach op je gezicht :-)

Daar word je blij van

mooi

precies zoals verwacgt

Perfecte klantenservice

Mijn bestelling bestond uit drie verschillende soorten dobbelstenen. Eén soort was verkeerd geleverd. Na een mailtje met het probleem kreeg ik binnen 24 uur de correcte dobbelstenen opgestuurd, inclusief een gefrankeerde retourenvelop en een dobbelstenenzakje als goedmakertje. Super service

Fijn snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteitsdobbelstenen

Fijn snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteitsdobbelstenen (had stapel leuke transparante zeszijdige dobbelstenen besteld)

Goede en duidelijke site. Leuke mails en snelle levering 11/10

Erg Tevreden

Naast het feit dat het kwaliteit van de dobbelstenen de verwachtingen overtreffen. Is de service van Dobbelstenenshop.nl uitmuntend. Voor het aankoop van dobbelstenen hoeft men wat mij betreft niet verder te zoeken dan Dobbelstenenshop.nl.

Overzichtelijke website en goed advies

Ik kreeg snel contact met de experts van de dobbelstenenshop over mijn aanschaf van een dubbele dobbelsteen voor een nieuw ontwikkeld managementgame. En een dag later al in de brievenbus. top!

Hoogeveenenweg 85

2913LV Nieuwekerk aan den ijssel